Uncategorized

Тежка изповед: Проговори братът на онкоболната Теодора, която закъса в Бразилия! Предстои й…

Тежка изповед: Проговори братът на онкоболната Теодора, която закъса в Бразилия! Предстои й…

 

 

тедиorig-1_6-640x381

 

Онкоболната Теодора е заминала при лечител в Бразилия, защото се е надявала на чудо, разказа пред bTV братът на 32-годишната жена – Цветан Маджаров.

 

 

 

 

 

 

 

 

Очаква се Теодора, която се намира в бразилска болница, да лети за Истанбул на 4 май, след като парите за връщането ѝ бяха събрани. Все още не е ясно как ще бъде осъществен трансферът ѝ до България.

„Теодора е чула от общи приятели за този медиум, в интернет има информация за него – все положителни неща, някакви чудеса как е направил. Тя се надяваше на такова чудо, най-малкото да подобри значително състоянието ѝ“, посочи Цветан Маджаров.

На въпрос дали са опитали да разубедят Теодора, нейният брат заяви: „Говорихме с нея, но когато човек е в това положение, не се знае какви решения може да вземе“. Той допълни, че онкоболната жена е минала през някакви процедури при въпросния лечител, но не знае какви точно са били те.

 

 

 

 

 

 

 

„Нейното желание е да се прибере в в България и да види децата си“, каза Цветан Маджаров. В момента за момченцето на 5 г. и момиченцето на 2 г. се грижат баба им и дядо им.

 

 

 

 

 

 

 

 

Не е ясно как точно ще се осъществи трансферът на Теодора от Истанбул до София и дали тя ще е в добро състояние, за да може да пътува с линейка, каза в студиото на bTV и Тихомир Тодоров, семеен приятел.

 

 

 

 

 

 

 

 

„В същото време беше повдигнат и резонният въпрос дали втори самолетен трансфер веднага след първия поради разликата в налягането би ѝ се отразил добре“, допълни той.

 

 

 

 

 

 

 

„Апелираме да се включат медицински специалисти, които да консултират как точно е редно да се случат нещата“, каза Тодоров, който се обърна и към държавата в лицето на МВнР.

 

 

 

 

 

„Имаше заявки, че могат да съдействат за трансфера, включително с военен самолет или хеликоптер, но до момента нямаме никакъв конкретен поет ангажимент. Ако може и те да съдействат чисто логистично и за формалностите, които евентуално могат да възникнат при преминаването външна граница на ЕС“, призова семейният приятел.

 

 

 

 

 

 

 

„Полетът е дълъг. Имахме разговор с болницата в Истанбул, в която тя се лекува, ако по време на полета стане нещо, да бъде приета там до изясняване на състоянието ѝ“, каза още братът на Теодора.

 

http://kakata.info

 

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023