ИНЦИДЕНТИ

Трагедията с мистериозно издъхналото спецченге в центъра на София се заплита! Пламен оставя сираче дни преди абитуриентски бал!

Трагедията с мистериозно издъхналото спецченге в центъра на София се заплита! Пламен оставя сираче дни преди абитуриентски бал!

 

POLICE-KOLA-MVR-5435234523_33-640x381

 

 

 

Служителят на звено Специализирани полицейски сили към МВР, който почина преди няколко нощи при мистериозни обстоятелства в центъра на София, се казва Пламен, съобщава в. „Телеграф“.

 

 

 

 

 

 

Припомняме, че по думите на свидетели 44-годишният мъж си е отишъл заради непрофесионално отношение от страна на лекарите. Според сигнала, подаден до БЛИЦ полицейският служител се намирал на площад „Народно събрание“ около 6 часа на 13-ти май, когато усеща, че му прилошава.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Обажда се на тел. 112, те препредали сигнала на Бърза помощ, но екип не се отзовал. След ново обаждане, вече  от дежурната част на СДВР, и чак след като са разбрали, че става въпрос за полицай, отишли на място и го прегледали. По думите на лекаря,  дошъл на място, му нямало нищо“, пише близък приятел на починалия полицай.

 

 

 

 

 

 

 

 

От пресцентъра на СДВР потвърдиха за случая. „Да, починал е наш колега, не можем да дадем подробности, можем само да кажем, че не е умрял, докато е изпълнявал служебните си задължения“, коментираха от СДВР.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Сигналът е подаден на 112 в 06. 07 часа. В 06. 15 часа линейката вече е била на адреса. Направена му е ЕКГ, в нея не са били намерени находки за нещо съмнително. Заключението на лекаря от екипа е било „интеркостална невралгия“ – плексит“, разкриха от пресцентъра на Спешна помощ. Оттам заявиха още, че разполагат със записи и от GPS-а, които могат да потвърдят, че действително техен екип се е отзовал веднага.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Според приятелите на починалия 44-годишен спецполицай, той продължил да се чувства зле. Когато се прибрал вкъщи, отново му прилошало и пак потърсил Спешна помощ.  „Когато са го свързали със Спешна помощ, обяснил ситуацията, но получил отговор, че втори път за едно и също нещо няма да изпратят екип и му отказали, като му заявили да се обърне към личният си лекар“, обясниха опечалени.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Служители от СДВР, които познават Пламен, разказаха, че той е бил сериозен полицай, чието име не е било набърквано в скандали или нечисти действия.

 

 

 

 

 

След новината за смъртта му негови колеги започнали да събират пари за погребение, за да помогнат на съпругата му в този тежък момент. Пламен оставя детето си сираче броени дни преди абитуриентски бал.

 

източник: Блиц

 

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024