Политика

Ако след 6-7 месеца Тръмп седне на една маса с Путин, ще признае Крим и ще спечели следващите избори

Ако след 6-7 месеца Тръмп седне на една маса с Путин, ще признае Крим и ще спечели следващите избори

 

toma

 

 

 

Западните Балкани са измислица на американския мозъчен тръст.

Идват американски специалисти, които нищо не разбират от Балкани и се затварят в една стая и започват да чертаят линиите. Не вярвам, че Балканите имат толкова светло бъдеще, каквото всички рисуват.

Това заяви в предаването „Тази сутрин” журналистът депутат от БСП Тома Томов.

Тома Томов елегатнто разкритикува отказа на Борисов да се срещне с македонския президент Георге Иванов.„ Аз лично не бих направил така. След като е дошъл този човек у нас, трябва да го приемеш и прегърнеш”, посочва той.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Томов коментира срещата на Тръмп с Ким Чен-ун в Сингапур: „Всички са против Тръмп. В Сингапур бяха 200 журналисти, които бяха против него. Дали той ще довърши започнатото с Ким чен-ун, е под въпрос. Ще седне на масата по същия начин с Путин. Тръмп ще признае Крим.

Томов направи паралел със срещата на Никсън с Мао, „който вби клин между Китай и СССР”, за да тръгне Пекин по пътя на развитие, от който не се отклонява и днес.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Според Томов, до ноември ще видим реални отстъпки от страна на КНДР и така Доналд Тръмп и неговото крило в Републиканската партия ще спечелят изборите, а до 2020 г. може да се случат достатъчно неща, за да се изпълни прогнозата на Мит Ромни, че сегашният стопанин на Белия дом ще стигне до преизбиране.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Курсът на Тръмп ще промени цялото това нещо, което 70 години е господствало в света”, смята Томов. Според него САЩ ще запазят своята мощ във военно, икономическо и енергийно отношение, но със значително военно отдръпване: „Това ще е една политика, в която с много егоизъм Америка ще продължи да доминира през първата половина на XXI век”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Доналд Тръмп ще спечели следващите избори. Убеден съм в това. Срещата му с Ким Чен-ун показва всичко това. Тръмп каза: „30 млн. души щяха да умрат при една война. За това съм тук“. Това е един жест на политик, коментира историческата среща между Доналд Тръмп и Ким Чен-ун.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„На срещата имаше 2000 журналисти. Почти всички от тях бяха срещу Тръмп. Те го обвиняват, че е руски агент. Не знам дали той ще може да прокара политиката си. Ако след 6-7 месеца Тръмп седне на една маса с Путин, аз съм сигурен, че той ще признае Крим. Убеден съм в това. В света настъпват огромни промени.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Митата на Тръмп са политика на егоизъм, но благодарение на тази политика САЩ ще продължат да доминират през 21 век. Виждате в Европа как всички се обръщат срещу Ангела Меркел. Нейният вътрешен министър се обърна против вижданията ѝ за мигрантите. Папата ревизира отношението си по темата. Има пълна промяна в света, в който живеехме досега“, обяви той.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

България трябва да се съсредоточи върху себе си. Целият политически елит не се грижи за гражданите. Целият политически елит на България трябва да се смени и да дойде нов. Според мен Балканите нямат светлото бъдеще, което някои им чертаят.

 

 

 

 

 

 

 

 

Лично аз не бих постъпил като Бойко Борисов и не бих отменил срещата си с македонския президент. След като е дошъл този човек, трябва да го приемеш и изслушаш. Такива са правилата на играта. Трябва да прегърнем силно Македония. На мен името Северна Македония не ми звучи хубаво. Вашето поколение трябва да реши задачата Македония“, завърши Томовобръщайки се към водещия Хекимян.

Източник: Епицентър.бг

Политика

More in Политика

тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024
hristo-ivanov-02-1024x701-1

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“

април 21, 2024