ОБЩЕСТВО

Вижте какво се случи с училищната директорка, снимала се с торта с пенис часове след скандала! Изплуваха още скандални истории…

Вижте какво се случи с училищната директорка, снимала се с торта с пенис часове след скандала! Изплуваха още скандални истории…

750_direktorkata-snimala-se-torta-penis-854

 

 

 

 

Пред шефката на РУО-Бургас педагожката Красимира Стоянова признала, че на снимката е тя и няма никакъв монтаж.

 

 

 

 

 

 

Директорката на ОУ “Г.С.Раковски“ в несебърското село Оризаре, която цъфна на снимка с торта, украсена с огромен полов член, изхвърча от работа. Скандалната фотография е запечатала паметен момент от пищно тържество, по случай 38-я рожден ден на директорката Красимира Стоянова-Иванова.„

 

 

 

 

 

 

Директорка на училище се похвали със забучен на торта… пенис СНИМКА 18+Перверзният кадър разгневи родители

 

 

 

 

 

 

Скандалния фотос втрещи не само родителите, но и учениците от школото, пише Флагман.

 

 

 

 

 

 

 
„Тази жена премина всякакви граници. Стана за посмешище на децата. Чудим се какво да им обясняваме. Торта за ЧРД с полов член, вместо свещички е повече от вулгарно. Подтекстът е ясен за всички – на рожден ден човек духа свещички върху тортата, а тази директорка вместо свещички духа…….ясно е какво. Човек с такъв морал не може да възпитава деца“, категорични са хората в Оризаре.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На същото мнение са и в бургаския инспекторат на МОН. Шефката на местното РУО инж. Виолета Илиева изпаднала в шок и ужас, когато видяла директорката, цъфнала на снимка с ухилена физиономия и държаща тортата с пениса, измайсторен така, че да имитира истински член.

 

 

 

 

 

 

 

Не знам какво да кажа просто, много съм възмутена. Когато ми докладваха за снимката и я видях, останах без думи. Веднага й се обадих и я попитах директно това тя ли е?. Тя призна. Вторият ми въпрос беше дали снимката е истинска или монтаж. И когато директорката каза, че няма монтаж, разговорът приключи. Повиках я незабавно в кабинета си и тя дойде подготвена с молба за напускане. Прекратих й незабавно годишната отпуска, която ползваше и от днес тя е освободена от работа на секундата, без никакви предизвестия“, заяви шефката на образователния инспекторат в Бургас инж. Виолета Илиева.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тя беше категорична, че учител с подобно скандално и непристойно поведение няма място в образователната система. „Всеки човек трябва да съобразява поведението си извън работното място, когато е публична личност. Още повече, когато работи с деца. Това е абсолютно недопустимо и компромиси няма да има за никого“, категорична е Илиева.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Уволнената директорка не се е озовала никак случайно в Оризаре. Родителите й са родом от селото и живеят в момента там. Красимира Стоянова – Иванова пък живеела със съпруга си двете им деца в Поморие, но всеки ден пътувала до Оризаре. Преди това тя е работела като продавачка на плажни стоки в търговския център на в.с. „Елените“, пише Монитор.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тази жена никога не е работила като учител преди. Беше си продавачка дълги години. Не знаем какво е завършила и дали изобщо има педагогическо образование. Изведнъж от продавачка влезе в политиката и стана директор на училище. Обществена тайна е неприличното й поведение по барове и дискотеки„, разказаха жители на Поморие, потресени от поредния скандал с школската директорка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Съпругът й Иван Иванов е от Сливен и работел като готвач по хотелите в Слънчев бряг.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Скандалната снимка с тортата-пенис излиза броени дни преди конкурсите за училищни директори, които са следващата седмица. Според запознати появата й точно сега не е никак случайна и цели да дискредитира директорката. Красимира Стоянова е била сред кандидатите, но след грозния скандал тя със сигурност няма да участва.

 

 

 

https://trafficnews.bg/absurdi/direktorkata-snimala-se-torta-penis-izhvarcha-rabota-107764/

 

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024
atanas-atanasov

ПП-ДБ официално предложи на ГЕРБ национален мандат с техен премиер, залата посрещна офертата със смях

март 26, 2024