Политика

Всички се чудят: Какво носеше Томислав Дончев в раницата си по време на срещата с Путин? Снимката е публикувана дори на сайта на Кремъл

Всички се чудят: Какво носеше Томислав Дончев в раницата си по време на срещата с Путин? Снимката е публикувана дори на сайта на Кремъл

TOMISLAV2346

Една снимка от сайта на руския президент Владимир Путин от срещата му с българския премиер Бойко Борисов развълнува социалните мрежи.

На нея се вижда как вицепремиерът Томислав Дончев се е появил пред лидера на Руската федерация с раничка, от която трескаво вади нещо, вероятно важни документи.

Ценната черна чантичка е до краката му, а странната случка очевидно е впечатлила както руските медии, така и фотографа на руския президент, който е публикувал снимка в институционалния сайт kremlin.ru.

Трескавото търсене е странно, като се има предвид, че Томислав Дончев е бил по-скоро като ням свидетел на срещата, отколкото като активен участик в нея.

Потребители на „Фейсбук“ определят раницата на вицепремиера дори като ученическа и подигравателно питат как зверската охрана на Кремъл е допуснала Томислав Дончев в този вид в официалната зала за срещи на Владимир Путин.

Други пък питат какво точно е имало в чантата, че се е наложило да я вземе на срещата в Кремъл.

Припомняме, че охраната на президента на Русия е по-сериозна дори от тази на държавния глава на САЩ.

На 30 май българската делегация е преминла в Кремъл през тройна проверка, на всяка от които са били записвани данните на посетителите, били са и щателно проверявани.

А пък журналистите, допуснати на съвместния брифинг  Путин-Борисов, са можели да носят единствено таблети, телефони или тефтери,   които трябва да се виждат в ръцете им. Всички чанти са били оставени при охраната.

Епицентър

Политика

More in Политика

горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024
atanas-atanasov

ПП-ДБ официално предложи на ГЕРБ национален мандат с техен премиер, залата посрещна офертата със смях

март 26, 2024
радевbig_1b5a

Служебният кабинет се оказва по-сложен и от ротацията, задава се нова политическа каша

март 25, 2024