Здраве

Драматичен обрат за Нана Гладуиш! Водещата спира битката с рака, защото…

Драматичен обрат за Нана Гладуиш! Водещата спира битката с рака, защото…

 

 

НАНА660_9df636ba9d7b242a49e324898555bf7e

 

 

 

Нана Гладуиш била на финалната права на битката си с рака, след като преди точно една година диагнозата ѝ бе поставена за втори път. Тв водещата имала намерение да прекрати терапията си от началото на юли, а дотогава щяла да направи още няколко вливания на медикаменти, които се случвали през точно 21 дни, съобщава Пик.

Гладуиш все още нямала категоричен отговор на въпроса дали се е преборила завинаги с онкологичното заболяване. Това щяла да разбере едва когато се възстановяла от последната си операция и намерела сили да излети за Израел, където и при двете ѝ боледувания екип от най-добрите световни специалисти я наблюдаваше.

 

 

 

 

 

 

 

 

Там Нана щяла да се подложи на редица изследвания, с които да провери дали се е повлияла положително от десетките литри химия, които една година организмът ѝ приел.

 

 

 

 

 

 

 

 

В момента водещата на „Съдебен спор“ не се чувствала съвсем добре, защото тежко преживяла интервенцията по премахването на яйчниците ѝ. Била съсипана не толкова в психологически план защото отдавна знаела, че операцията е наложителна, колкото във физически.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Заради химио- и лъчетерапиите тялото ѝ било изтощено и няколко дни тв звездата останала прикована за леглото. Във втората си битка с рака Нана загуби и повече от 10 килограма от теглото си, а отслабването се отразило сериозно на тонуса ѝ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Именно заради това се чувствала като развалина.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Подценявах тази операция. Позволих си да я неглижирам. Мислех си, че отивам, влизам в болница, правят я и хуквам, но не стана точно така“, споделя Нана, до която за пореден път плътно застанали съпругът и синът ѝ, както и болната ѝ сестра Мартина.

 

 

 

ПИК, Петел

 

Припомняме, че Мартина бе диагностицирана с тумор в мозъка, който бе премахнат след тежка оперативна намеса. Двете посещаваха заедно курсовете си по химиотерапия и в момента сестрат водещата също била добре. Когато Нана научила за състоянието ѝ, оставила своята битка на зад план и се втурнала да помага на най-близкия си човек. После обаче шокът отшумял и двете реши да приемат ситуацията с чувство за хумор. „Дори цинично понякога си правехме майтап. Защото не знам дали е трагично, но със сигурност е комично. Просто абсурдна ситуация“, коментира Гладуиш.

 

Здраве

More in Здраве

big_0d9522d70f971d85e9d97fdffa4c146efe3f5565

Задават се нови промени за прегледите при джипито и направленията към специалист

февруари 20, 2024
Image_16701514_40_0

Силвена Роу даде своята рецепта: Важно за здравето е да се ядат кисело зеле, чесън, куркума и черен кимион

декември 26, 2023
кунчев980x551_1622547296

Кунчев пак се появи: След грип А дойде и тип Б, слагайте маските пак!

декември 15, 2023
Image_16406194_40_0

Бивш министър разказа ужасяващ случай: Три месеца 85-годишна жена обикаля болници и никой лекар не вижда тумор

декември 4, 2023
кунчев-1

Кунчев: Тази година грипът не започва с лека хрема и кашлица, други са първите симптоми

ноември 27, 2023
лютеница-1

Проверка показа: Лютеницата, „Снежанката“ и „Руската“ са като справочник по химия

ноември 19, 2023