Катастрофи

Дъщерята на Сия от „Тоника“ погубена от дрогирана НБА звезда! Медиите в САЩ със зловещи подробности след аутопсиите! СНИМКИ/ВИДЕО

Дъщерята на Сия от „Тоника“ погубена от дрогирана НБА звезда! Медиите в САЩ със зловещи подробности след аутопсиите! СНИМКИ/ВИДЕО

 

 

сияorig

 

 

 

Гибелта на Лиа Лабел Владовски – дъщеря на Анастасия Бинчева от група „Тоника“, е причинена от безотговорността на нейния годеник Расуъл Бътлър.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Това свидетелстват резултатите от аутопсиите след катастрофата, при която двамата влюбени загинаха. Според тях Бътлър е седнал зад волана с наличие на алкохол, марихуана, метаамфетамин и оксикодон в кръвта си.

 

 

 

 

 

 

Резултатите от аутопсията обиколиха светкавично всички големи медии в САЩ – от булевардните издания до най-авторитетните, като USA Today.

 

 

 

 

 

 

 

 

Фаталният инцидент стана в края на януари тази година – само два месеца след годежа на двамата навръх Деня на благодарността. Расуъл Бътлър е баскетболист с 14 сезона в НБА, известен като майстор на стрелбата за 3 точки „от ъгъла“.

 

 

 

 

 

 

През 2016 г. той приключва професионалната си кариера. Лиа е единственото дете на Анастасия Бинчева-Сия от „Тоника“ и Трошан Владовски, китарист и вокал на „Сребърните гривни“ и брат на Чочо Владовски.

 

 

 

 

 

 

Лиа с майка си - Анастасия Бинчева

Лиа с майка си – Анастасия Бинчева

 

 

 

 

 

 

Родена е в Торонто, но израства в Сиатъл. По-малка е със 7 години от Расуъл Бътлър. През 2004 г. стига до финала на American idol. След това записва албум в музикална компания, в която са топ продуцентите Джърмейн Дюпри и Фарел Уилямс.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В нощта на 30 срещу 31 януари Лиа и Расуъл се качват в джипа на баскетболиста, като именно той застава зад волана. Около 2 часа след полунощ на булевард „Вентура“ в Лос Анджелис Бътлър губи контрол над управлението, мощният „Рейндж Роувър“ закача бордюра, преобръща се и се забива челно в стена. Ударът е толкова силен, че грохотът от него се чува на няколко пресечки разстояние.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

И Лиа, и Расуъл, загиват на място. От мястото на инцидента репортерите на големите американски телевизии съобщават, че черният джип се е движил с между 60 и 90 мили в час при разрешени 30.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Годениците са кремирани на 5 февруари, но резултатите от аутопсията стават ясни едва на 30 май. Пробите за алкохол в кръвта на Бътлър са взети от сърцето и от крака. Резултатите от сърцето показват надвишаване на допустимия лимит с 0.118 единици, а тези от крака – 0.062 под границата.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник от разследването е споделил пред сайта, който навремето първи съобщи за смъртта на Майкъл Джексън – TMZ, че на практика Бътлър е бил „легално пиян“. Тестовете реагирали позитивно и за канабиноиди (марихуана), метаамфетамин и оксикодон, който се използва в медицината за обезболяване на онкоболни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Последното е причина някои медии да съобщават за „следи от хапчета“. В доклада е включена и информация, според която на мястото на катастрофата е открита и празна кутия от текила „Дон Хулио“. Смята се, че тя е била в джипа.

 

 

 

 

 

Лиа Лабел

Лиа Лабел

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пробите от тялото на Лиа Владовски, по-известна в САЩ като Лиа Лабел, показват, че нивото на алкохол в кръвта й е било едва 0.144 единици.

 

 

 

 

 

 

Dir.bg припомня, че Расуъл Бътлър беше близък приятел с двукратния шампион на НБА Ламар Одъм.

 

 

 

Дъщерята на звезда от ”Тоника” загина в САЩ

Преди време той дори гостува в авторското му телевизионно шоу „Клои и Ламар“. Освен с баскетбола и с развлекателната индустрия, интереси на двамата явно са се пресичали както при наркотиците, така и при безотговорното поведение зад волана.

 

 

 

 

 

 

 

 

Одъм първо беше заловен да шофира „под въздействието на нелегална субстанция“, а 2 години по-късно – през 2015-а, той изпадна в кома в бардак край Лас Вегас. Разследването установи, че от няколко години Ламар Одъм редовно употребява наркотици – предимно кокаин.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След борба, продължила около 1 година, лекарите като по чудо спасиха живота му. Това обаче разтури неговото семейство и в края на 2016 г. той се разведе с една от сестрите Кардашиян – Клои.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

През 2017 година Ламар Одъм проговори официално за борбата с наркозависимостта и нарече себе си „ходещо чудо“ и „излъгал смъртта“. Рейсуал обаче не можа да се зарадва на такъв късмет. Още по-малко невинната българка Лиа Лабел Владовски.

Дир БГ

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/dashteryata-na-siya-ot-tonika-pogubena-ot-drogirana-nba-zvezda

Катастрофи

More in Катастрофи

171000372017483

5-годишно дете е с опасност за живота след тежката катастрофа край Бургас, в която загина майка му

март 9, 2024
катастрофа

Мъж е с опасност за живота, след като пиян и дрогиран шофьор блъсна колата му в София / СНИМКИ

февруари 4, 2024
avtobus-blasna-zhena-trotoar-i-124

Тежка катастрофа с автобус 94 в София – блъсна жена на тротоар и дипломатическа кола / СНИМКИ

януари 16, 2024
владая

Тежка катастрофа между три коли край Владая, полицаите вадят заклещена жена

януари 14, 2024
170395177682495

Трагедия: Жена загина в Сунгурларско след удар в дърво, двете й внучета са тежко пострадали

декември 30, 2023
170360941615598

Черна Коледа: Стана ясно кое е загиналото момче в тежката катастрофа край Враца, единствено дете в семейството

декември 26, 2023