ОБЩЕСТВО

Ексклузивно! Проговори братът на убиеца от Слънчев бряг! Обяви отвратителната истина, довела до двойния разстрел

Ексклузивно! Проговори братът на убиеца от Слънчев бряг! Обяви отвратителната истина, довела до двойния разстрел

 

 


брат1528117923-152811771869354

 

 

 

 

Изповедта на Николай Станчев от Ямбол е ексклузивна и препечатването на този текст или части от него без позоваване и поставяне на активен линк – ще считаме за нарушаване на авторските ни права, предупреждават от сайта Флагман.

 

 

 

 

 

 
Казвам се Николай Станчев, на 42 г. съм, от Ямбол. Брат съм на Михаил Станчев – той е по-малкият. Днес всички го наричат изрод, убиец, екзекутор, но никой не се интересува от истинските причини, довели до тази ужасна трагедия с приятелката му Симона и Коста Николов, с когото брат ми много добре се е познавал и за когото работеше.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Живея от 20 години в Свети Влас, лятно време съм сервитьор в ресторант „Адмирал“, а през зимата работя в същия бранш в Пампорово, имам приятелка от 12 години, с която сме неразделни и смея да твърдя, че както аз, така и брат ми си изкарваме парите с честен труд. На него обаче някои неща в личен план са му дошли в повече.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Михаил дойде в Св. Влас преди 14 години. Оттогава не е спирал да работи на няколко места едновременно. Сега обслужваше инкасото на три хотела в Слънчев бряг, собственост на двама от най-влиятелните бизнесмени в региона, които имат бизнес и в Пампорово зимно време. Едновременно с това Михаил беше и продължава да бъде лятно време охрана и шофьор на сина на общественозначима фигура на територията на община Несебър. Не употребява алкохол, знае английски език. За съжаление не успя да завърши Свободния университет в Бургас, тъй като прекъсна заради големи служебни ангажименти зимно време. Смея да твърдя, че с много труд – без почивен ден, Мишо изкарваше по 3 хил. лв. месечно, което му даваше самочувствието на мъж, който може да си позволи хубаво момиче.

 

 

 

 

 

 

 

 
Доколкото ми е известно, имаше мимолетна приятелка през зимата в Пампорово, която приключи много бързо. Със Симона са се запознали на 2-ри май в Слънчев бряг. Било е на рожден ден, на който била общата им приятелка Павлета. Двете с Павлета са пристигнали от зимния курорт Пампорово. Между другото брат ми работи и като ски учител в Пампорово, а вечерно време и като охрана в казино в Пампорово, което е общ бизнес на неговите работодатели с мъртвия Коста Николов. Може да се каже, че работеше и за самия Коста Николов, с когото се познаваха от Слънчев бряг.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
За съжаление не успях да видя Симона, брат ми така и не успя да ми я покаже. Убеден съм, че връзката им е била пълноценна, защото пазачите в к-с „Поло ризорт“ са я виждали да влиза в стаята му поне 10 пъти през май месец. До последно двамата са имали интимна връзка. Споделял ми е, че новото му гадже е много красиво и че не съм виждал толкова красива жена. Тежеше му, че не може да удовлетвори всичките й желания. За него тя беше целият му свят.

 

 

 

 

 

 

 

 

Миналата седмица ми каза, че Симона искала да си уголемява бюста и спешно трябвало да й даде пари. Отговорих му така: „Брато, тая рабоота не ми харесва. Ако сега настоява за цици, утре ще ти поиска Мерцедес“. Като че ли съм усещал какво предстои. Виждах го, че се тормози. 2-ри юни беше последният ден, в който брат ми беше в к-с „Поло ризорт“ в Слънчев бряг, на 3-ти юни, неделя, трябваше да се премести при мен в Св.Влас. Каза ми, че Коста започнал често да търси Симона, която работела за него не повече от 20 дни. Настоявал да излиза с него, самата тя не искала да мами брат ми и му споделяла, че работодателят й станал настоятелен в поканите си да излезе с нея.
 

 

 

 

 

Ето какво се е случило около 20:30 ч. на 2-ри юни:

 

 

 

 

 

 

 

Брат ми отишъл с Опел Корсата си в „Сън Вилидж“, където е била настанена Симона. Казал й, че идва да я вземе, за да излязат заедно. Няма никакво БМВ – МВР умишлено са пуснали тази информация, за да улеснят разследването си. По телефона Симона казала на брат ми, че няма да излиза с него, тъй като всеки момент шефът й пристига, а тя вече няколко пъти отклонявала поканите му за официална вечеря. Точно в този момент до колата на брат ми спира Мерцедесът на Коста.

 

 

 

 

 

 

 

Телефонният разговор със Симона е приключил секунда преди това. Симона вече е пред Мерцедеса, а брат ми е изкарал оръжието. Сигурно е искал да предотврати излизането на Симона с богатия по-възрастен мъж. Представям си какво е изживявал в този момент. Той е изключително уравновесен като човек. Пуснал е три куршума в главата му, а след това е стрелял по Симона. Това е била неговата естествена мъжка съпротива, неговото отчаяние и безнадеждност, че въпреки всичко, което прави за любимата си, тя го изоставя заради по-богатия, макар и по възрастен конкурент за тялото й.

Флагман

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

парите

Енергийно дружество предупреди за голям проблем със сметките за ток от 1 юли

март 28, 2024
горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024