Криминално

Ето го 37-годишният Михаил Станчев – убиецът на Коста Миджурина, оказа се, че Симона не е била в колата… ПЪРВИ СНИМКИ

Ето го 37-годишният Михаил Станчев – убиецът на Коста Миджурина, оказа се, че Симона не е била в колата… ПЪРВИ СНИМКИ

 

мишо1528101809-1528014229-1527996810-1

 

 

 

 

Изникват нови подробности, които разкриват всички детайли за бруталната екзекуция на хазартния бос Коста Николов-Миджурина на старта на сезона в Слънчев бряг, съобщава „Флагман“, като се позовава на свидетел на убийството.

 

 

 

 

 

 

 

 

Във фаталната събота Коста и 22-годишната Симона Тодорова имали уговорка за вечеря с бизнесмен от Сливен, който търгува с горива и с неговата половинка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хазартният бос първо взел със супер скъпия си „Мерцедес“ S-класа двойката, след което заедно тръгнали към апарт хотел „Бахами“, където Коста имал апартамент. От там трябвало да вземат дъщерята на шефа на полицията в Дряново – Симона.

 

 

 

 

 

Михаил Станчев

 

 

 

 

 

 

Красавицата имала връзка с доста по-възрастния от нея бизнесмен съвсем от скоро, освен това тя работела и като крупие в едно от казината на Коста в най-големия ни морски курорт. Проблемът обаче бил, че преди да се хвърли в обятията на богаташа, фаталната блондинка имала мимолетна връзка с 37-годишния ямболия Михаил Станчев.

 

 

 

 

 

 

Коста паркирал S-класата си пред „Бахами“ около 20:30 ч. вечерта. Немското возило стояло там на аварийни близо 20 минути, разкриха свидетели. Причината била, че Симона закъснявала сериозно за срещата. През това време тя се карала с отхвърления любовник Михаил.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Изведнъж мъжът изскочил от сградата с пистолет в ръка, крещейки: „Ще го убия тоя!“. Зад него тичала ужасената Симона. „Недей! Моля те, спри“, викало момичето

 

 

 

 

 

 

 

 

Михаил изобщо не се трогнал от молбите й, запътил се директно към „Мерцедеса“, отворил шофьорската врата и изстрелял 3 куршума в главата на Коста Николов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

През цялото време Симона била зад убиеца и викала. Той обаче не трепнал, обърнал се, хванал момичето за косата, опрял пистолета в слепоочието й и натиснал спусъка. След това се качил на БМВ и избягал.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

През цялото време на задната седалка на черната лимузина седели бизнесменът от Сливен и неговата съпруга. Служители в близките обекти също станали свидетели на екзекуцията, която е запечатана и от поне една видеокамера в зимната градина на „Бахами“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ключови за бързата реакция на полицията се оказали  именно показанията на двойката от Сливен.

 

 

 

 

 

 

 

 

Убиецът е арестуван само няколко часа по-късно, докато опитва да напусне страната и да избяга към Турция. В него е открит законния му пистолет „Макаров“, с който се предполага, че е убит Николов, а Симона е простреляна тежко.

37-годишният Михаил Станчев е работел като шофьор на бившия председател на Общинския съвет в Несебър, поддържал е и един от хотелите му в Свети Влас. Има и брат Николай, който пък бил сервитьор в заведение в Слънчев бряг.

 

 

 

мишо226-5086

 

 

 

 

 

37-годишният ямболия имал много кратка връзка със Симона, която продължила около седмица. Това обаче било достатъчно за Михаил да хлътне до уши, разказаха негови колеги. Мъжът буквално полудял от ревност и не могъл да преглътне, че е зарязан от красавицата заради много по-възрастния й шеф.

 

 

 

Коста Николов – Миджурина

 

 

 

 

 

След като е арестуван, Станчев признал за зверското престъпление, но се оправдал с това, че Коста тормозел любимата му. Михаил обяснил, че мотивът за убийството е ревност. Това обаче не обяснява защо е застрелял и Симона по толкова брутален начин. Въпреки продължилата няколко часа спешна операция, момичето все още е в кома, в много тежко състояние.

 

 

 

 

 

 
Срещу Михаил вече са повдигнати обвинения за предумишлено убийство и опит за убийство. Ако бъде признат за виновен, той може да получи доживотна присъда.

 

 

 

 

 

Източник: blitz.bg

Криминално

More in Криминално

bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024
big_phps45

Горещи новини за изчезналата 17 г. Ивана, появи се следа в…

февруари 27, 2024
big_4

Ексклузивна новина за изчезналата Ивана, ето какво намериха на Е-79, преди тунела край Дупница

февруари 24, 2024