Коментари

Иво Танев с взривяващ пост: Хора, осъзнавате ли какво ни чака в следващите години, ако продължим в тази посока?

Иво Танев с взривяващ пост: Хора, осъзнавате ли какво ни чака в следващите години, ако продължим в тази посока?

танев371f9fc0820_0-640x381

 

 

 

Шоуменът Иво Танев разтърси социалната мрежа с пост, който накара мнозина да се замислят. Или поне тези, които още имат тази способност… Упадъкът на държавата и народа ни като цяло, предизвика ужаса на Танев.

 

 

 

 

 

 

Който ясно личи във всяка една дума. Ето какво мисли той:

„Хора, приятели, неприятели. Познати и непознати, какво се случва?! В каква посока вървим?! Деца живеят в ужасяваща мизерия и агресия. Бащи, хапят и пребиват до смърт няколкомесечни бебета. Майки пребиват децата си. Деца пребиват и убиват деца! Деца пребиват учители…..

Много често вече тези деца имат неграмотни учители…?!? Нали същите тези деца утре ще пораснат. Нали те утре ще управляват автомобили по улиците и шосетата на България. Как ще го правят? Какъв пример виждат?

 

 

 

 

 

 

 

 

Нали тези деца ще стават лекари. В техни ръце ще е здравето на останалите. Какви лекари ще бъдат. Нали те ще управляват високи технологии. Нали те ще строят жилища?! Как ще строят?!

 

 

 

 

 

 

 

 

Нали те ще стават кметове на села и градове. Те ще влязат в парламента и ще „управляват”. Питам, как ще правят всичко това, когато днес биват мачкани, тъпкани и незачитани, като човешки същества????!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Хора, ако въобще можем вече да се наречем с тази дума, осъзнавате ли, какво ни чака в следващите години, ако продължим в тази посока?? И не ми излизайте с оправданието, че това, видиш ли, е модерен свят, който аз не разбирам. Или, че за всичко са виновни политиците.

 

 

 

 

 

 

Ами тези политици не са дошли от Луната… Чуйте музиката, само от преди 20-30-40 години!! Как звучи, за какво се пее. Прочетете стихове и книги от преди няколко десетилетия…. Припомнете си стари филми…. Спомнете си, какви ученици бяхме и какви учители имахме!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Спомнете си времето, когато можехме и с малко, но бяхме по-човечни. Хора, от нас зависи! Ако си заравяме главите, като щрауси, съвсем скоро, много, ама много ще съжаляваме, за нашите действия и бездействия.

 

 

 

 

 

 

 

А на тези, които смятат, че мрънкам ще кажа: „Вие сте от тази пасмина, която срина всичко! Вашето мнение не ме вълнува, ако въобще имате право на такова!. И защо изобщо е трябвало да се раждате??! Но за съжаление сте сред нас. Поне за сега….. „

 

 

 

 

 

 

Заставам зад всяка своя дума в този текст!!!! СЪБУДЕТЕ СЕ И СЪЗДАВАЙТЕ ХОРА, А НЕ ИЗРОДИ!!!!“, разтърси мрежата Иво Танев.

 

https://kakata.info

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024