Криминално

Килърът Михаил обясни защо е убил хазартния бос Миджурина и прострелял фаталната Симона, шок в съдебната зала!

Килърът Михаил обясни защо е убил хазартния бос Миджурина и прострелял фаталната Симона, шок в съдебната зала!

 

михаил1528196340-2f7bd6be9aff39c1b601680a1a32e9dc-678x381

 

 

 

Пътувах към Лесово, за да се предам, а не за да избягам. Бях с оръжие. Доколкото си спомням минах през Ямбол, но не исках там да се предам. Не исках да се върна в Бургас, не знаех какво ще се случи.

 

 

 

 

 

На границата бе по-безопасно.“, това каза задържаният за убийството на бизнесмена Коста Николов в Слънчев бряг – Михаил Станчев, цитиран от „Флагман„. Днес той бе доведен в Окръжния съд, където се гледа мярката му за неотклонение.

 

 

 

 

 

 

Съдия Стойков попита Михаил Станчев дали винаги носи паспорта в себе си, тъй като след убийството се е отправил към ГКПП Лесово. Да, каза Михаил. На въпрос защо си е изключил телефона, той отговори: „Не знам, не бях на себе си“.

 

 

 

 

 

 

Той каза, че когато станал инцидента е бил с един пълнител, после минал и си взел останалите неща, плюс още един пълнител от една каса. Не помнел кога е презаредил пълнителя. „Сигурно, когато съм пътувал“, каза той. Два пъти в годината той стрелял за удоволствие в комплекс „Аполо“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Той призна, че се качил в колата след убийството, първо отишъл в дома си, където взел всичките налични боеприпаси от металната си каса, бил в особено състояние на духа. Осъзнал се едва край Лесово. По пътя говорил с брат си по телефона, признал му за убийството, след което изключил апарата си. Все още не може да си обясни защо то е направил.

 

 

 

 

 

 

„Не знам защо го сторих. Не бях на себе си. Пътувах към Лесово, не за да напусна страната, а за да се предам. Не исках да се връщам в Бургас, защото ме беше страх какво ще се случи”, призна Михаил в съдебна зала, съобщава „Флагман“.

 

 

 

 

 

Адвокатът на Михаил Станчев – Красимир Кацарски, каза, че е съгласен с исканата мярка за това, че той е обвинен в тежко умишлено престъпление, за което се полага наказание лишаване от свобода над 15 години, но не и заради това, че е искал да напусне страната и да се укрие.

 

 

 

 

 

 

Михаил също се съгласи с адвоката си. Той не може да обясни логиката си на действие. „Аз не търся логика в това нещо, просто съм го направил, не зная как.“, каза той.

 

 

 

 

 

Припомняме, че в Слънчев бряг показно бе разстрелян 55-годишният Коста Николов. Инцидентът е станал в района на хотелски комплекс „Сън вилидж“.

 

 

 

 

 

В колата е била Симона, която е била извадена жива, но също с прострелни рани и е настанена в бургаската болница. За извършител на зверството МВР е задържало 37-годишен мъж Михаил Станчев, при опит да премине границата с Турция.

 

източник: Блиц

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024