Коментари

Министър В. Радев депозира ли си оставката?! Само у нас можеш да избягаш като на парад, да те гръмне сутеньор, а МВР да е толкова безсилно…

Министър В. Радев депозира ли си оставката?! Само у нас можеш да избягаш като на парад, да те гръмне сутеньор, а МВР да е толкова безсилно…

 

dd

 

 

 

 

Само и единствено в България, може да избягаш от затвора като на парад, след почти два месеца да се появиш в собственият си град, а може още и на другият ден да си там, въпреки похарчените от МВР милиони да те издирват и накрая да те гръмне съперник в любовта и бизнеса.

 

 

 

 

 

 

 

Това е случая на Владимир Пелов, който не само че доказа каква е некомпетентна институцията МВР, но също така доказа тезата ни, че се управлява от абсолютен некадърник.


И така подаде ли си оставката министъра на МВР или ще изчакаме да направи още няколко показни акции стил холивудски филми от които резултата ще е нулев и чак тогава някой ще се сети, че човека е некомпетентен и заема само поста, заради това, че е послушен и верен на Цветан Цветанов и Бойко Борисов.

 

 

 

 

 

 

 

Ако бяхме нормална държава, този министър още снощи в полунощ щеше да е арестуван от прокуратурата за съучастничество и укриване на беглец от затвора.


И не на последно място искаме да знаем, колко точно струва на българският данъкоплатец издирването и всички показни акции на МВР за издирването на Владимир Пелов, защото според очевидци Пелов спокойно се е разхождал из Ботевград и никой изобщо не го е търсил.

 

 

 

 

 

 

 

Няма значение, че министъра само преди месец твърдеше, че ще го хванат така или иначе някой ден, уви не го хванаха, но пък за сметка на това Пелов както ще се окаже, си е бил у дома, а безпомощността на МВР – кънти със страшна сила и някой трябва да поеме отговорността и този някой е министъра.

 

https://xaknewzz.blogspot.com/2018/06/blog-post_74.html

 

 

 

Коментари

More in Коментари

960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024