Криминално

Пребиха до смърт 19-годишна в Айтос пред детето й! Първа СНИМКА на убиеца и жертвата

Пребиха до смърт 19-годишна в Айтос пред детето й! Първа СНИМКА на убиеца и жертвата

юм82090_660_370
19-годишно момиче от Айтос е починало след жесток побой. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Бургас.
27-годишният Теньо Енчев, който се води приятел на 19-годишната Ивета Тинева е задържан за убийството й в Айтос, пише „Бургасинфо“.
теню1529221779-khlll
Момичето бе намерено в безсъзнание в апартамент на ул. „Хаджи Димитър”, в който те живеели заедно с двегодишното си детенце.
Ивета е била буквално обезобразена от жестоките удари по лицето и главата. Тя е откарана в кома в УМБАЛ Бургас, а малко по-късно е издъхнала в Реанимация.
Бруталното убийство на 19-годишната майка Ивета потресе Айтос.
Теньо е криминално проявен, родом е от София. Заедно с Ивета отглеждали детенцето си, което е на две години и осем месеца. По случая са разпитани свидетели, Образувано е досъдебно произовдство и е уведомена Бургаската прокуратура.

Съседка от къщата на ужасите в Айтос, където снощи 27-годишният Теньо преби до смърт приятелката си Ивета, разказа ужасяващи подробности за зверството пред Флагман.бг.

Станка Стоилова, която живее на втория етаж – над апартамента на двойката, каза, че скандалите в дома на младото семейство били нещо обичайно.
„Теньо живее тук с жена си и детето си от две години и половина, когато почина баща му. Той е син на разведени родители. Преди живееше при майка си в София, но се преместиха тук, за да имат самостоятелен дом.
Вчера около 17:00 ч. заедно с Ивета излязоха да разходят малкия. Върнаха се и веднага след това се чу жесток скандал. През цялото време се чуваха писъците на детето, беше ужасно! Малко по-късно всичко утихна. Дойде бабата на Теньо – Димитринка, която живее в село Лясковец. Явно внукът й се обадил да съобщи какво се е случило. Тя заварила потресаваща гледка – Ивета лежала в безпомощно състояние на пода.
Качи се тук при мен на втория етаж, обадихме се на тел. 112 и след малко на място пристигна полиция и линейка, която откара пострадалата жена в УМБАЛ-Бургас“, разказа пред Флагман.бг Стоянка Стоилова.
Тя често чувала как двамата се карат. Преди една година дори положението е ескалирало и лично тя се обадила на тел. 112 за домашно насилие. След пристигането на полицаите обаче Ивета категорично отричала да е бита от мъжа си.
Други съседи описват Теньо като добър човек, но често злоупотребявал с алкохола и тогава ставал агресивен.
Флагман, Блиц

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024