ИНЦИДЕНТИ

Родителите на малката Вивиан през сълзи: Целувайте децата си поне веднъж на ден! Сега нашето щеше да е живо, ако…

Родителите на малката Вивиан през сълзи: Целувайте децата си поне веднъж на ден! Сега нашето щеше да е живо, ако…

 

vivian-roditeli

 

 

 

 

“Целувайте децата си поне веднъж на ден. Казвайте им, че ги обичате, дори и да ви ядосват”, сподели пред bTV Веселин Вачев, баща на 7-годишната Вивиан, загинала нелепо в аквапарк в Турция.

 

 

 

 

 
Майката на нелепо загиналата в турски курорт Вивиан ридае неутешимо: Мами, намери място, където да ти е светло и топло, докато дойда!  “Ако след Вивиан не се беше пуснало веднага следващото дете, сега нашето щеше да е живо”, твърди Антония Вачева.

 

 

 

Родителите били разпитвани от полицаи за цвета на банския на детето, за това как изглежда, но в крайна сметка се оказало, че годни кадри от камерите в аквапарка няма.

 

 

 

 
Родителите търсят свидетели на инцидента от 7 юни. Подозират, че записите от камерите са изтрити. По думите им в курорта е имало много българи по това време. Освен това те не са получили никакви медицински документи, дори не са им издали смъртен акт за Вивиан.

 

 

 

 

 

“Ако има добри хора, които са били на 7 юни на съоръжението, нека да кажат истината и да свидетелстват. Това е важното. Ние сме отишли там, за да се забавляваме.

 

 

 

 

 

 
Аз я държах за ръка, като се пуска по пързалката я пуснах. Не мога да изчисля кога следващият ще се пусне и с каква сила”, разказва опечаленият баща. Замитат следите: Изчезнаха записите от камерите за смъртта на малката Вивиан в турски хотел, появиха се странни документи Родителите разказват, че линейката е дошла много бързо.

 

 

 

 

 
“Като я качваха видях само посинялата й ръчичка. Казаха, че има пулс и я качват за операция”. Лекарите говорели на турски и родителите така и не разбрали защо дете в такова състояние е водено на 100 км.

Източник: 7dnisofia.bg

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024
big_Scree1

Терористична атака в концертна зала в Подмосковието, има загинали и ранени

март 22, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
8143f4ea8c7e408481670258d8d7fcc8

Трагедия: Четвъртокласник издъхна в училищен двор в Казанлък. СУ „Екзарх Антим I“: Едно от децата ни пое по пътя към вечността!

март 18, 2024
171000372017483

5-годишно дете е с опасност за живота след тежката катастрофа край Бургас, в която загина майка му

март 9, 2024
мотор

Трагедия: Първородният син на известен пловдивски бизнесмен загина нелепо с мотор / СНИМКИ

март 5, 2024