Uncategorized

Това ли е най-богатият български ерген? Татуиран е от главата до петите и работи с мистериозна милионерка, разследвана от ДАНС! СНИМКИ/ВИДЕО

Това ли е най-богатият български ерген? Татуиран е от главата до петите и работи с мистериозна милионерка, разследвана от ДАНС! СНИМКИ/ВИДЕО

 

 

ерген1528600378-1

 

 

 

Помните ли българката Ружа Игнатова, която бе разследвана през февруари т. г. от ГДБОП заради съмнения, че фирмата й OneCoin е всъщност пирамида и може да измами десетки?

 

 

 

 

Според излъчената тогава информация службите не само у нас, но и в Германия, където Игнатова пребивава през по-голямата част от времето си, са започнали проверка на бизнесдамата и съдружниците й.

 

 

 

 

 
Българката Ружа Игнатова е участвала в пирамида за измами и пране на пари чрез създаване и разпространение на виртуалната валута „OneCoin“, твърдят разследващите. Те смятат, че тя успяла да измами около 3 милиона души, които закупили обучителни пакети за криптовалутата  „ОneCoin“. След това придобивали и самата криптовалута.

 

 

 

 

 

 

 

 
Отново през февруари се появи дори информация, че Ружа Игнатова е изчезнала и може дори да не е между живите. Всъщност истината се оказа съвсем друга. Тя продължава дейността си заедно с Константин Игнатов.

 

 

 

 

 

За лукса, в който живее българката, се носят легенди. Подобен стайлинг има и Константин Игнатов, който минава за един от най-желаните ергени.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ексцентричният младеж е татуиран от главата до петите, но по никакъв начин не се притеснява, че имиджът му би навредил на бизнеса, който ръководи заедно с Ружа Игнатова.

 

 

 

 

 

 

 

 

Нещо повече – демонстрира го и на страницата си във Фейсбук, която е пълна със снимки на неговите татуировки, видя БЛИЦ.

 

 

 

 

 

 

За младежа не е известно много, освен, че е завършил политология в Германия. Самият той е посочил за себе си, че е необвързан.

 

 

 

 

 

 

 

И независимо от проверките на ДАНС и ГДБОП, явно делата му вървят добре. Ако се съди по нещата, които споделя Константин Игнатов. Например, в последния си пост пише, че за пет дни е обиколил пет държави, сред които Босна и Херцеговина.

 

 

 

 

 
А ето и как е протекла една от бизнес презентациите му в Индия:

 

 

 

 

 

Източник: blitz.bg

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023