Политика

Беновска бе пометена от Велизар Енчев в студиото на България он еър. Накрая се качи на масата и заголи бедра… (ВИДЕО)

Беновска бе пометена от Велизар Енчев в студиото на България он еър. Накрая се качи на масата и заголи бедра… (ВИДЕО)

Наглата Илияна Беновска, беше пометена от Велизар Енчев в студиото на България Он Еър. Накрая се качи на масата и заголи бедра… (ВИДЕО)

 


Тази сутрин в предаване по телевизия България Он Еър бяха поканени да коментират темата за българското европредседателство г-жа Илияна Беновска позната като журналистката на Бойко Борисов и лидерът на движение „Българска Пролет“ г-н Велизар Енчев.

 

 

 

 

 

 

В началото естествено всичко тръгна нормално, но в момента в който Велизар Енчев нарече Бойко Борисов на няколко пъти диктатор, труженичката на Канал 3 видимо се изнерви и започна да прекъсва постоянно опонента си.

 

 

 

 

 

 

 

При което г-н Енчев най – учтиво е помоли да престане да го прекъсва, защото това не е телевизия на партия Герб и тя няма думата.

 

 


Видимо ядосаната Беновска, която естествено, не е очаквала такава реакция, защото както знаем тя се ползва с всички протекции както на Борисов, така и на Пеевски в яда си и невъзможността си да опонира с нищо на събеседника си, се качи на масата в студиото и заголи бедра пред погледа на изумените водещ и гост.

 

 

 

 

 

 

 

 

Толкова ниско ли паднаха някои хора, само и само да докажат твърдението за тях, че са на хранилка при Бойко Борисов и как изобщо има наглостта да се нарича журналист тази жена, която се държи като жрица от улицата, са най – често срещаните коментари днес в мрежата под видеото с излагацията на Илияна Беновска. ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

 

 

 

 

 

 

Политика

More in Политика

Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024