Коментари

Бойко, не ти ли омръзна да говориш за инфраструктура, коридори, асфалт и че има пари, докато народът мре в мизерия…

Бойко, не ти ли омръзна да говориш за инфраструктура, коридори, асфалт и че има пари, докато народът мре в мизерия…

 

zx860y484_3095478

 

 

Бойко Борисов днес е в Лондон и за пореден път пусна публикация във Фейсбук профила си, че пари имало..

 

 

 

 

 
Естествено този профил в съда се оказа, че не е негов –  така, че каквото и да пусне там спокойно може да се обявява и за фалшива новина.

 

 

 

 

 

 

 

Профилът му не забрави да ни информира, че всички много ни уважавали държавата, неговата политика за Западните Балкани била много успешна и сега се надявал дори пак да сме домакини на нещо, но ние искаме да попитаме Бойко Борисов, кога ще слезе на земята?

 

 

 


Не ти ли писна бе, Бойко да дрънкаш и пускаш неща, които освен твоите лизачи никой друг не го интересуват в България и докога ще харчиш парите на данъкоплатците докато се разхождаш по разни евромероприятия, от които не си докарал и един инвеститор в България.

 

 

 

 

 

 

 

За какви инфраструктури говориш, като откъдето са минали вашите фирми на Герб и Пеевски след вас или потоп или бедствие. Ти нормален ли си бе, Бойко докога ще ни хвалиш постиженията си, докато в България умират всеки ден хора.

 

 

 

 

 

 

Обирите са ежедневие, самоубийствата стават вече през час, а парите не стигат на хората да си платят сметките и храната за месеца.

 

 

 


Докога бе, Бойко, докога ще си такава празна тиква и ще ни занимаваш с глупостите си, вместо да си подадеш оставката и да ни освободиш от жалкото си присъствие, понеже за девет години начело на България изнесе за Катар агнета, за Китай тютюн, за Саудитска Арабия картофи, за Германия не помним вече какво лъжеше, че ще изнасяме,….

 

 

 

Но пък за сметка на всичко това услужи на Ердоган с „Южен Поток“, с АЕЦ до Синеморец и му помогна да получи милиарди от Европа, затова, че задържа мигрантите и ги ползва по време на избори в Турция. Ти, който зароби българите с 25 милиарда евро заеми, ти нямаш право да твърдиш, че има пари, защото колкото пари и да има в България, вие, ти и шайката ти, ще ги откраднете.

 

 


Така че ,Бойко ,май е време да си спестиш напъните, да ни обясняваш колко си велик и какви политики водиш за Западните Балкани, защото който не живее в България, само той не знае, каква политика водите да изгоните всички българи от тук

 

 

 

 

 

И  ако не знаеш, Бойко, да ти кажем точно 1 милион българи са избягали от България, докато ти и твоята банда крадци и мошеници я управлявате.

 

 

 

 

 

 

И ще знаеш, Бойко, всички те бягат от тука, защото е много хубаво, а ти си най – кадърният, който е управлявал тази държава….

 

 

https://xaknewzz.blogspot.com/2018/07/blog-post_673.html

 

Коментари

More in Коментари

960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024