ОБЩЕСТВО

Горещи разкрития: Нови богаташи изреваха от Националната лотария, не им дават парите, а причината е…

Горещи разкрития: Нови богаташи изреваха от Националната лотария, не им дават парите, а причината е…

naclot

Нови богаташи от Националната лотария само могат да си мечтаят за милионите!

 

 

 

 

 

Чудовищен скандал с Националната лотария взриви медии и форуми. Когато стана ясно, че новите богаташи (както им се искаше да се нарекат), не са си получили парите. Това съобщи агенция ПИК, а информацията вдигна читатели на бунт.

 

 

 

 

Оказа се, че не само прословутият чичо Митко от Ямбол, който удари рекордните 12 милиона лева от джакпота, няма да си види богатството. Както знаем, той ще получава по 500 бона годишно и така ще има да си чака парите в рамките на цели 20 години и отгоре.

 

 

 

 

Други обаче, с далеч по-малки печалби, са също изиграни яко (въздържаме се да употребим друга, по-силна дума). Стана ясно, че и да спечелиш един милион например, той няма да ти бъде платен веднага. А отново на части. Този път за други, по-мижави суми, с които ще трябва да се задоволяваш.

 

 

 

 

 

 

Такива били правилата на Националната лотария. Ами, да им имаме правилата. Една нищо и никаква леля Гошка, която първо е циганка, второ е емигрант в Испания, взе над 50 милиона евро накуп. Защото спечели от лотарията. Тамошната обаче. Тук, родната, иска да те цеди и да те остави отново в мизерията.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Адвокати коментираха пред ПИК, че Националната лотария погазва всички закони и с принудителното излъчване на спечелилите в ефир. Може 10 000 лева да си ударил, но трябва да се покажеш по телевизора. Иначе нямало да си получиш парите.

 

 

 

 

 

За това изнудване алармираха потърпевши, които били принудени да подпишат и договор за конфеденциалност. Сиреч – пред никого и никъде да не разкриват каква сума са получили и колко време са им я отпускали на минимални вноски.

 

 

 

 

 

Ако се раздрънкат, щели да си носят последиците – сещайте се как ще ги ошушкат. Това обаче не е всичко. Най-лошото е, че богат от лотарията няма как да станеш. Не и реално.

 

 

 

 

 

Защото никой не ти гарантира какво ще се случи с фирмата и играта след две-три години например. Ами ако лотарията фалира – тогава си оставаш с пръст там, където слънце не огрява, категорични са адвокатите.

 

 

 

 

 

 

 

 

Безумно е и друго. Ако, не дай си Боже, вземе, че се спомине, близките му не наследяват печалбата, пише ПИК. И това ако не прилича на жив пладнешки обир, ами здраве му кажи!

 

 

Националната лотария

Източник: goreshto.net/pik

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
парите

Енергийно дружество предупреди за голям проблем със сметките за ток от 1 юли

март 28, 2024
горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024