Политика

Да не допуснем сбиритокът от Бузлуджа отново да яхне властта в нашата България

Да не допуснем сбиритокът от Бузлуджа отново да яхне властта в нашата България

alexandur-yordanov

 

 

 

Ал Йо се отчете с пореден памфлет срещу „комунистите“, путинофилите, агресивната Русия и всичко, което се сетите от неговия словесен антураж. Поместваме част от произведението му, написано специално за кафявия сайт „Фактор“, за да видите докъде може да падне един човек, който е с претенциите на политик, дипломат, културтрегер… 

 

 

 

 

Събраните оня ден на Бузлуджа „социалисти” пренесоха на върха „предателството и националната катастрофа”, показаха любовта си към „заинтеросаваната” Русия, защото те винаги от това са се хранили – Русия да ни души и мори, но когато им подхвърли кокал или трици в копанята, те да гризат, да лочат и да я славославят.

 

 

 

Мизерна история. Истината е, че предходниците на днешните социалисти наистина донесоха много злини на България – тероризъм, атентати, въоръжени бунтове, масови убийства и концлагери, мизерия и бедност. Опитаха се да отнемат най-ценните достояния на българския народ – свободата и независимостта.

 

 

Говореха си простотиите на Бузлуджа, лапаха си кебапчетата, хилеха се като хора, които са си надвили на масрафа, но след това всеки си хвана пътя.

 

 

Мислите, защото ги чакаше работа ли!? Не. Кога сте видели хора, които са си оправили положението на гърба на държавата и на народа, да работят. Лято е. Ще правят златист загар и ще маат кюлоти по наши и чужди курорти. Защото са „социалисти”.

 

 
Не трябва да допуснем сбиритокът от Бузлуджа отново да яхне властта в нашата България. Недопустимо е политическото флиртуване с тях.

 

 

Те вече си получиха своето, че и повече дори – имат си президент, парламентарна група, имат си бузлуджи от пари. С тях мнозина „демократи” се отнасяха толерантно, приемаха ги като нормална партия. И тази грешка гледам, че продължава да се допуска. Но тя, съчетана с болезненото ни русофилство, вещае лоши дни за България.

 

 

Затова и ще си позволя да дам един непоискан съвет на всички, които не искат да имат вземане даване с БСП – съберете се, стегнете се, дръжте се сериозно, за България мислете, а не за партийния си интерес и партизанлък.  Бъдете българи, а не обслужващ персонал на бузлуджанските катерачи. Приятен ден!

 

Източник: Фактор БГ

 

https://www.faktor.bg/bg/articles/mneniya/lacheni-tsarvuli/da-ne-dopusnem-sbiritokat-ot-buzludzha-otnovo-da-yahne-vlastta-v-nashata-balgariya

Политика

More in Политика

РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024