ОБЩЕСТВО

Непознат плати пътната помощ на майка с дете, закъсала на „Тракия“, жената не може да повярва, че все още…

Непознат плати пътната помощ на майка с дете, закъсала на „Тракия“, жената не може да повярва, че все още…

 

orig

 

 

 

28-годишната пловдивчанка Тодорка Конделова публикува пост във Фейсбук и помоли да бъде разпространен, за да благодари на непознатия мъж, който й помогнал вчера, когато закъсала с колата си на магистрала „Тракия“.

 

 

 

 

Младата жена пътувала към Сунгурларе с 5-годишния син, когато в района на 272-ия километър от аутобана автомобилът й се повредил.

 

 

 

 

Колата взе да пуши много, веднага отбих и свалих детето си. Стояхме известно време настрани, след което отидох да проверя какво става. Пробвах да запаля, но не се получи. Обаждам се на „Пътна помощ“ и им обяснявам, че съм на 272-ия километър преди Ямбол, а те ми казват: „Г-жо, ако ви пратим кола ще трябва да ни заплатите 100 лв за тези 2 километра. Ако я добутате още 2 км, ще ви е по-евтино„, разказва Тодорка.

 

 

 

Младата жена успяла сама да избута колата цели два километра до бензиностанция. Нито един от преминаващите шофьори не спрял, за да й помогне.

 

 

 

 

Стигнах на бензиностанция и помолих млада двойка да наглеждат детето, докато си добутам колата. Когато влязох в бензиностанцията, мъжът ме попита дали искам нещо, а аз отказах. Пристигна пътната помощ и натовариха колата. Отидох да благодаря на двойката и да взема детето. Заговорихме се от къде съм и те от къде са. Те бяха от София.

 

 

 

Благодарих им и станахме от масата. Преди да стана мъжът ми каза „Весело изкарване“ и да знаеш, че всичко е платено на човека. Разтреперах се, а той ме погледна и ми каза „Сега ли ще трепериш? Че ти я бута 2 километра“. Поисках му номера или адрес, но той отказа. Каза ми някой ден, ако видиш някой в беда му помогни и се сети за мен„, допълва пловдивчанката.

 

 

 

 

 

Сега тя търси във Фейсбук непознатото семейство, за да им благодари за помощта.

 

 

 

 

„НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, все още има добри хора….Нека да са живи и здрави, не мога да опиша благодарността си към тях. Споделете поста и ако го прочетат, искам да им кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ!!!!!!!“, завършва Тодорка Конделова.

 

 

Дир БГ

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

big_768206

Скандал в парламента: Кой шмърка в залата и кой ползва крем от тестис на усурийски тигър

март 29, 2024
171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
парите

Енергийно дружество предупреди за голям проблем със сметките за ток от 1 юли

март 28, 2024
горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024