Политика

Политическа експлозия! Сидеров поиска смяната на Симеонов: Апелирам към премиера да постави нещата на място…

Политическа експлозия! Сидеров поиска смяната на Симеонов: Апелирам към премиера да постави нещата на място…

 

 

1519121953-img-9011jpg

 

 

Ако Валери Симеонов не се справя с това, за което го изпратихме във властта – да вдига доходите и пенсиите, да си признае, ще го сменим.

Това заяви в ефира на Нова телевизия лидерът на „Атака“ и председател на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров.

 

 

 

 

 

Аз не съм го пратил във властта да утрепва български фирми и заведения, а да вдига доходите и пенсиите, повтори на няколко пъти Сидеров.

Апелирам към премиера Борисов да постави нещата на място, да не се объркват хората – кой е премиер, кой е вицепремиер, призова Сидеров.

 

 

 

 

 

 

 

Според него вицепремиерът Валери Симеонов трябва да се извини на депутатите от „Атака“ и ГЕРБ, които защитиха закона за приватизацията, който пък Симеонов нарече лобистки. Отстъплението, което направи ГЕРБ е тактическа грешка, плати данък обществено мнение, категоричен е Сидеров. Вчера президентът наложи вето на закона, а от ГЕРБ заявиха, че ще го подкрепят.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ГЕРБ направи тактическа грешка със закона за приватизацията! Оттегли нещо, в което няма никакъв лобизъм, категоричен е лидерът на „Атака“.

Според Сидеров БМФ върви към несъстоятелност и държавата ще загуби 300 милиона. Лидерът на „Атака“ е категоричен, че поправките в закона за привативацията не са в полза на бизнесмена Кирил Домусчиев.

 

 

 

 

 

 

 

Доста хора са впрегнати в това да изпълняват убийствена политика спрямо българския бизнес, защото чуждия не го засягат, е изводът на Сидеров. Той включи в този коментар и проверките на Симеонов по морето.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Не знам кой спасява редник Киро, но знам как в навечерието на Нова година вицепремиерът Симеонов изви ръцете на премиера и спаси редник Цеко. Става дума за концесията за Банско, припомни Сидеров.

Имам критичен поглед върху концесиите. Симеонов от няколко месеца е натоварен с тях, но той не посяга към тях, каза още Сидеров.

 

 

 

 

 

 

 

Запитан как ще се явят заедно на избори при това положение, Волен Сидеров каза, че „Атака“ се е явявала сама на избори и няма проблем да се яви отново сама. Очевидно там (при НФСБ) се готви друга коалиция – със СДС и Христо Иванов, посочи той.

 

Очаквайте подробности!

 

 

Епицентър

Политика

More in Политика

горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024
atanas-atanasov

ПП-ДБ официално предложи на ГЕРБ национален мандат с техен премиер, залата посрещна офертата със смях

март 26, 2024
радевbig_1b5a

Служебният кабинет се оказва по-сложен и от ротацията, задава се нова политическа каша

март 25, 2024