ЗАБАВНО

Хит в мрежата: Лиляна Павлова става министър на ново министерство – „Западни Балкани“

Хит в мрежата: Лиляна Павлова става министър на ново министерство – „Западни Балкани“

ПАВЛОВАphpfl81pv_800x

 

 

 

 

До края на седмицата в министерски съвет ще бъде внесено предложение за направата на ново министерство в България, за което да отговаря „инженерката“ на българското европредседателство Лиляна Павлова. Това пише – къде с доза ирония, къде с остроумно предложение в аванс сайтът Informiran.net, който се прослави с „новината“ за острова на Бойко Борисов.

 

 

 

 

 

Министерството което щяло да е със странното име „Западни Балкани“, ще отговаря именно след българското европредседателство за връзките със страните от Западните балкани и продължаване на политиките на България дори след краят му.

 

 

 

 

Целият екип на министерството на европредседателството остават на работа в новото министерство, като ще отговарят да се продължат политиките на България и да се укрепват позициите ни пред Европа на регионален лидер.

 

 

 

 

За министерството от бюджета ще се отделят над 200 милиона лева, за да може да се продължи със срещите и конференциите по темата за Западните балкани, коментират запознати на Informiran.nеt.

 

 

 

 

Според премиерът Бойко Борисов министерството ясно ще покаже позицията на България и последователната политика на Герб и България в региона, което беше оценено с отличен след шестмесеченото ни председателство от всички лидери на Европа. Лиляна Павлова се е справила отлично и затова е важно да продължим тази линия като държава.

 

 

 

 

 

Според запознати обаче всичко това се прави с цел, България да стане бецифиент на всички европрограми за инфраструктурни проекти в региона, като отговаря най – вече за строежа на пътища и магистрали. За тези пари Бойко Борисов лобира пред Германия от първият ден на председателството на България.

 

 

 

 

 

По- интересното в случая е заплатата на министърката на „Западните Балкани“, която според запознати ще надвишава 10 000 лева, като всеки месец за чиновниците в министерството ще има и бонуси, защото работата била много отговорна и важна, а тези хора покрай председателството са натрупали много опит с който могат да постигнат невероятни резултати за България.

 

 

 

 

 

Министерството на Западните балкани в България ще започне работа едва в началото на 2019 година, защото до края на 2018 година Лиляна Павлова ще заема поста министър на българското европредседателство без значение, че то приключи на първи юли за България, но не и за партия Герб явно…

 

Източник: http://www.informiran.net/

More in ЗАБАВНО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023