СВЯТ

Американци осиновиха българче, но 24 години по-късно съдбата се оказа повече от жестока. Ето снимки

Американци осиновиха българче, но 24 години по-късно съдбата се оказа повече от жестока. Ето снимки

 

пеленачеrewrwerq-640x381

 

24-годишен младеж, осиновен като пеленаче от американско семейство от България и отгледан в град Брентууд, щата Тенеси, е починал от свръхдоза. Алекс Бейси смесил наркотични обезболяващи с хапчета срещу депресия, съобщи американското издание „Хералд Сън“, цитирано от в. „Телеграф“.

 

 

 

 

След смъртта на момчето родителите Лиз и Ярнел са се заели да направят сайт, в който да се обсъждат проблемите, свързани със зависимости и да помогнат на други зависими в неговото положение. Алекс бил с нисък ръст, но бързо прогресирал в спорта, особено в борбата, лесно се сприятелявал и обожавал музиката.

Лиз казва обаче, че всеки период на преход бил свързан с раздразнение, защото Алекс винаги искал да прави нещата перфектно. Това раздразнение се засилило с порастването му. През 2007 г. от училището звъннали на родителите, за да им кажат, че Алекс е в болница, след като изпил бутилка водка.

 

 

 

 

 

 

Момчето било изключено и прехвърлено в друго школо. „Отнесоха се с него като с боклук и го изхвърлиха, вместо да бъдат част от отбора при лечението на подобни зависимости“, разказа бащата.

 

 

 

 

 

 

В училищния си период Алекс имал няколко периода на трезвеност. Когато отново го хванали да пие, бил изпратен на лечение на зависимости. Според родителите той получил травма по време на борбата, която оказала сериозна вреда на психиката му.

 

 

 

 

 

Когато не можел да си набави алкохол или марихуана, Алекс започнал да пие и сироп за кашлица. Една нощ родителите му установили, че е изпил няколко и го отвели в болница. През март 2014 г, преди да отиде в университет, където учел продуциране, той започнал да си купува от улицата лекарства като ксанакс.

 

 

 

 

Стигнало се дотам, че започнал да взима наркотици, които смесвал с алкохол. През 2016 г. на Алекс му оставал само един семестър, за да получи бакалавърска степен, когато на сутринта майка му го намерила мъртъв в стаята му. Родителите му намерили 12 опаковки обезболяващи, които смесил с ксанакс. Аутопсията показала, че не е имал алкохол в кръвта.

 

източник: bradva.bg

СВЯТ

More in СВЯТ

cf67c3d4c86ffdb6cdc9074ee377d956

Експерт: Военните игрички на Запада в Украйна ще приключат с ядрен отговор на Русия

май 2, 2024
1010x570

Председателят на Кримския парламент: Не са забравени жертвите в Одеса, нито техните палачи. На всеки ще се въздаде според делата

май 2, 2024
1010x570

В Москва откриха изложба на западно военно оборудване, заловено в Украйна / ВИДЕО

май 1, 2024
знаме - ес

ЕК откри официално производство срещу Фейсбук и Инстаграм заради „руска пропаганда за евроизборите“

април 30, 2024
лари

Бившият аналитик на ЦРУ Лари Джонсън: Украинците губят и никакви пари на света няма да им помогнат

април 30, 2024
756723892647978

Кличко: Украйна може да спре да съществува след няколко месеца

април 29, 2024