Криминално

Възмездие! Тунизиец изнасили жестоко три пъти ученичка в Пловдив, получи си наказанието…

Възмездие! Тунизиец изнасили жестоко три пъти ученичка в Пловдив, получи си наказанието…

 

big_1a68

 

 

 

Тунизиецът, който преди година изнасили ученичка в Тракия, вече е с присъда. Както TrafficNews.bg съобщи още тогава, мъжът бе арестуван, след като ученичката от Пловдив се е оплакала в полицията.

Версиите на двамата драстично се разминавали – чужденецът твърдял, че не я е докоснал с пръст, а тя бе категорична, че той я е насилил.

 

 

Чужденецът получи наказание за действията си от районните магистрати. Той бе осъден на три години и шест месеца лишаване от свобода, като наказанието му ще бъде изтърпяно под строг режим.

 

 

Жестокото насилване стана навръх Коледа през 2016 година. Тунизиецът се запознал с българка в Гърция. Тя живеела години наред със сина си в южната ни съседка. След кратка връзка двамата се оженили и решили да се преместят в България, в родния град на жената – Пловдив.

 

 

Наели апартамент в Тракия, където живеели чужденецът, жената и синът й. Майката и синът й започнали работа като кондуктори.

Младото момче си намерил приятелка – 18 годишна ученичка. Последната се преместила дори в апартамента на възлюбения си. Тъй като тя не работела, често пътувала с гаджето си.

 

 

 

Един ден обаче решила да си остане вкъщи, защото не се чувствала добре. В същото време в апартамента бил и тунизиецът, който от обяд се наливал с алкохол.  Момичето отишло в стаята си и легнала, дори не се съблякла.

 

 

Няколко минути по-късно възрастният мъж влезнал в стаята й, без да чука на вратата, която била затворена. Казал й на английски език „Хай“, и й занесъл чаша чай.  Момичето обаче се завило и се опитало да заспи. Чужденецът се приближил до нея, започнал да я опипва по тялото и бързо свалил панталоните й. Усещайки какво иска от нея, девойката започнала да вика, да крещи, бутала му ръцете, но той продължавал. Тийнейджърката успяла да го ритне, мъжът се ядосал, оставил я и излязъл  от стаята.

 

 

Решен да довърши започнатото, след минути  пияният мъж пак нахълтал. Този път обаче показал на момичето, че иска да му прави френска любов, като отново я разсъблякъл. Хванал я за косата, а тя се съпротивлявала, като го блъскала и отново крещяла и повтаряла „не”.

Едновременно с това я бутнал на леглото, тя паднала по гръб и я изнасилил. През цялото време тя се опитвала да избяга, дори викала по име приятеля си, но това предизвикало единствено смях у мъжа.

 

 

 

След като задоволил перверзния си нагон, тунизиецът излезнал от стаята. Плачейки, девойката отишла в банята, но той е последвал. Хванал е за врата и отново е насилил.

С последни сили момичето се прибрало в стаята си и припаднало. След известно време тя се съвзела и видяла мъжа отново върху нея, опитвайки да извърши полов акт за трети пореден път. За да не вика, той запушил устата й, а с другата е душил.

 

 

 

Момичето получило гърч, тъй като била диабетичка. Притеснен да не й стане нещо, тунизиецът й дал инжекцията с инсулин и чаша вода. Останал до нея докато се свести и се почувства добре. Няколко минути по-късно жертвата го помолила да напусне стаята, като отново започнала да плаче.

 

 

 

Това ядосало мъжа, който в този момент започнал да вика, ударил й два шамара по лявата й буза и излязъл от стаята. След малко пак се върнал с цел отново да я насили, но в този момент се чули гласове, както и че някой викал на външната входна врата. Чужденецът я оставил, тръгнал да затваря вратата, загасил лампата, все едно спи. На излизане от стаята и направил знак, че ще я заколи ако каже на някого.

 

 

Приятелят на момичето се прибрал, заедно с майка си. Виждайки го, девойката му разказала всичко. Станал скандал. Тунизиецът през цялото време отричал, докато завареният му син се опитвал да го удря.

Жената на чужденеца не повярвала на думите на кандидат снаха си.

 

 

На следващия ден момичето се обадило на майка си и й казала, че се прибира вкъщи. Виждайки се, девойката се разплакала и разказала всичко на майка си. Жената се ядосала, хванал дъщеря си и отишли в най-близкото районно. Те подали жалба и на следващия ден тунизиецът бил прибран в ареста.

 

 

 

 

 

Униформени са направили обиск на апартамента, взета е била проба на момичето и на насилника си, иззети са дрехите, бельото и чаршафите.

Изготвена е била съдебномедицинска експертиза, от която става ясно, че са открити биологични следи по вещите на девойката и от нея самата от тунизиеца.

 

 

 

След повече от година насилникът се изправи пред съда. През цялото време той отричал всички обвинения. Въпреки думите му, доказателствата били категорични, че именно той е изнасилил 18-годишното момиче.

 

 

 

Трафик нюз

https://trafficnews.bg/plovdiv-krimi/tuniziets-iznasili-zhestoko-tri-pati-uchenichka-trakiia-111948/

Криминално

More in Криминално

bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024
big_phps45

Горещи новини за изчезналата 17 г. Ивана, появи се следа в…

февруари 27, 2024
big_4

Ексклузивна новина за изчезналата Ивана, ето какво намериха на Е-79, преди тунела край Дупница

февруари 24, 2024