Политика

Знаковият строителен бос Методи Бачев, който се изцепи за Борисов и кмета на Симитли, пред фалит!

Знаковият строителен бос Методи Бачев, който се изцепи за Борисов и кмета на Симитли, пред фалит!

 

бачев0f27def4c9c76996ac4468d50265d012_XL

 

 

 

Бачев се прочу с пиянска изцепка срещу премиера Борисов и кмета на Симитли. Срещу „Агромах“ продължава да се води дело за източени 14 милиона лева от ДДС

 

 

Знаковият строителен бос Методи Бачев е на ръба на фалита заради влечението си към хазарта. Това пише БЛИЦ, които разказват как негови приятели са втрещени от склонността му да губи десетки хиляди левове в игралните зали на София и страната.

 

 

 

 

 

Името на Бачев доби скандална слава покрай разследването на прокуратурата при което в офис на фирмата му бе открит сак с 1 000 000 евро.

 

 

 

 

 

Нощните му похождения в казината са на път да срутят и фирмата му „Агромах“. Подаването на залози е гарнирано с ударни дози алкохол, а остатъкът от богатството му преминава в бюстовете на фолкпевиците, в които пъха едри лилави банкноти от най-актуалната европейска валута. Една от изпълнителките, която е усетила щедростта му е Софи Маринова, пише БЛИЦ.

 

 

 

 

 

 

Независимо, че благоевградският бос, прочул се с пиянска изцепка срещу премиера Борисов и кмета на Симитли Апостол Апостолов, да е усвоил около 400 милиона лева за строеж на пътища, само през последните 2 години актуалното състояние на дружеството му никак не е цветущо.

 

 

 

 

 

 

Служителите на „Агромах“ признават под сурдинка, че Бачев е силен само в дисциплината „пиене и празнословие“, но не и като оперативен началник на най-могъщата компания в България. Управлението на дружеството било повече от кошмарно, а милионите се губели по безкрайните гуляи на началника.

 

 

 

 

 

„Фирмата е затънала в кредити, става въпрос за дългове от над 100 милиона към 3 български банки“, разкрива доскорошен служител на пътната фирма. Наскоро скандалният шеф пробвал да изтегли нов заем от 100 милиона лева. Бачев обяснил, че щял да усвои 1 милиард лева от държавата за тунел през „Кресненското дефиле“, въпреки че фирмата изпълнител на проекта още не била избрана.

 

 

 

 

 

Бизнесменът нашумя след фалита на КТБ, когато реши да спести над 10 милиона лева теглени кредити чрез регистрирането на фирмата „Индустриални инвестиции“. Тя започва да сключва цесии. Не след дълго „Агромах“ прехвърля вземането си от Агенция „Пътна инфраструктура“ към „Индустриални инвестиции“.

 

 

 

 

 

 

Целта е тези пари да не постъпват в държавния Фонд за гарантирани влогове. „Индустриални инвестиции“ прехвърля това вземане на друга фирма, свързана с „Агромах“ – „Агромах Холидей“, която не осъществява никаква дейност от 2011 г., когато е регистрирана, обяснява схемата финансистът Борис Марков.

 

 

 

 

 

През пролетта Марков, който е бивш председател на СДС през 2012 г., подаде сигнал в прокуратурата срещу далаверата с парите на КТБ на пътищаря, но резултатът от разследването все още не е известен.

Срещу „Агромах“ продължава да се води дело за източени 14 милиона лева от ДДС.

 

http://nbox.bg/scandal/item/61789-znakoviyat-stroitelen-bos-metodi-bachev-proigrava-parite-si-na-hazart-i-po-folkpevitzi-agromah-pred-falit.html

Политика

More in Политика

171172315952409

Посланикът на САЩ за разглобката на властта: Разочаровани сме, но не е наша работа да се месим в тези дискусии

март 29, 2024
big_768206

Скандал в парламента: Кой шмърка в залата и кой ползва крем от тестис на усурийски тигър

март 29, 2024
горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024