ОБЩЕСТВО

Когато властта започне да работи срещу волята на народа, той има право на революция!

Когато властта започне да работи срещу волята на народа, той има право на революция!

 

 

 

ред39146109_441658409664150_4320537233472880640_n

 

 

 

Както пише Джон Лок, но също и в Американската “Декларация за независимост”, когато властта започне да работи срещу волята на народа, той има право на революция.

 

 

А примери в това отношение – колкото щеш…

 

Държавата е на автопилот, властта панически и хаотично се опитва да се спасява, като продължава да върши глупости и да запъва дупките на пробития кораб…

 

 

То не бяха чумата, проблемите с децата с увреждания и протестиращите майки, а сега и блокираните обороти от неработещия Търговски регистър.

 

 

Веднага обаче идват още въпроси.

 Достатъчно е , което и да е улично недоволство да не бъде разрешено от официалните власти за да попадне под ударите на чл. 95 и да бъде обявено за бунт или въстание . Въпрос на тълкуване.

 

 

Докато текат процеси по подготовка на протести за есента обаче , вече се подочува, че много от протестиращите групи се обединяват в общ проект срещу всички партии и техни патерици.

 

 

 

 

И докато Слави Трифонов чака нареждане явно от някой, за да активира проекта си като партия, то млади образовани българи с ясна визия за това каква трябва да бъде България точно след три години подготвят комитети, които да обединят всички недоволни от системата веднага след като избухнат протестите на есен.

 

 

 

 

Според запознати, този път в новото движение, няма да има нито един от така наречените политици, кръгове от социолози, бизнесмени и всякакви други, които досега са лъгали народа с цел да го ограбват всеки ден.

 

 

 

Засега според запознати комитетите не искат да се афишират в публичното пространство, като само намекват, че съществуват като почти всеки месец в прокуратурата получават сигнали за далаверите с обществени поръчки и кражбите на определени кръгове бизнесмени и политици.

 

 

 

 

Естествено прокуратурата не прави нищо по сигналите и това ще е основен коз в ръцете на хората от формацията, когато дойде време да се афишира в обществото, защото всеки сигнал внесен срещу някой си има поставен входящ номер.

 

 

 

Финансирането на формацията вече е осигурено, като за целта са помогнали родолюбиви българи, които живеят зад граница, като са финансирали всичко безвъзмездно, защото искали да видят България различна, но лично те не искали да се занимават с политика.

 

 

 

 

В проекта са се включили и много българи, които по един или друг начин в началото са вярвали, че Слави Трифонов може и иска да направи нещо безкористно, но дългото му мотане е дало ясен сигнал на хората, че той чака някой да му нареди да се активира, като по паметливи припомнят, че Слави Трифонов винаги е бил свързан със системата и няма как да бъде извън системен играч.

 

 

 

 

Какво предстои на есен и какво точно ще се случи, но новата формация, отсега се заричат да не прощават на никой, който по един или друг начин е бил свързан с политиката до този момент. Достатъчно сме грамотни, знаещи и можещи, че за три години да направим България рай на Балканите, но като за начало ще трябва всеки да припознае себе си в онова, което искаме да направим ние, а то не е много – просто трябва да погледнем какво правят в Унгария за бизнеса си и в Румъния за корумпираните си политици, после хората сами ще разберат, че промяната и то радикалната промяна е нужна, защото днес в политиката си имаме едни компрометирани и корумпирани хора на които мястото им е само и единствено в затвора, както и на останалите които цял живот гравитират около тях.

 

Информиран.нет,

Оновини,

Фейсбук

 

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

Image_17667510_40_0

Мъжът, осквернил гроба на патриарх Неофит, няма досие и не е лежал в психиатрия

април 17, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
37d999ae-4bb9-48f5-80ed-ffb72df19948

Цветни обувки на ток – модерен акцент към вашия тоалет

април 16, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
милошев

Наш професор: Учените разработват метод за създаване на бебе от два мъжки индивида

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024