Важно

Нов скандал! Агайн е нямала достъп до класифицирана информация и идва бомбата ”Олимпик”, КФН не знае

Нов скандал! Агайн е нямала достъп до класифицирана информация и идва бомбата ”Олимпик”, КФН не знае

ralitsa_agajn223
Бившата заместничка на Комисията по финансов надзор Ралица Агайн е нямала достъп до класифицирана информация. Затова като шеф и на надзора в комисията тя е нямала право да прави проверки. Ето затова се е стигна до фалита на ЗК ”Олимпик” и ужилването на хиляди български граждани, а в КФН не знаят.
Това разкри пред Фрог голям разузнавач от близкото минало.

Знаели ли са в КФН, че заместник-шефката е нямала достъп до класифицирана информация? Не са ли знаели тези, които са я назначили и които прекрасно разбират, че това е било политическо назначение. Та тя отговаря за надзора в КФН, ръководи управление „Застрахователен надзор“ а не лафка за плод и зеленчук или алъш-вериш на пазара.

 

 

 

 

Регулаторният орган носи пълна отговорност за драмата и трябва да поемат цялата отговорност, като не си измиват ръцете само с Агайн. Тя не е била в час. А те къде са били?

 

 

 

Пък и дали самата Агайн ще понесе някаква наказателна отговорност. Тя е достатъчно богата и въобще не ще и пука, че са я уволнили, смята той.

 

 

 

 

Срамно е хора със заплати от 12-15 000 лева, да не си вършат работата професионално и да патят стотици хиляди български граждани, категоричен е той.

 

 

 

 

Ето и едно много точно мнение от фейса:

 

„Пореден фалит. Кучето е заровено през 2015 година, когато в Испания ЗАБРАНЯВАТ на испанския „гаражен финансист“ Диего Гонсалез Алонсо да развива дейност !!!!! А у нас му разрешават !!! Проспала ли е това КФН или го е пуснала да действа след мафиотски препоръки ??? ВТОРИ прикрит проблем е, че в Кипър Олимпик е имала 10 000 клиенти, а у нас – 270 000 !!!! И това ли е проспано, ако изобщо КФН е искала информация, първоначално и периодично, за дейността на Олимпик от Кипърските власти ??? В държава на мафията винаги мирише на мафия !!!“

 

Фрог нюз

 

https://frognews.bg/novini/samo-vav-frog-skandalno-again-niamala-dostap-klasifitsirana-informatsiia-idva-bombata-olimpik.html

Важно

More in Важно

111111111

Какво е социално казино – Новата завладяваща тенденция в онлайн пространството

юни 17, 2023
vlizat-sila-novite-nakazaniia-214

Влизат в сила новите по-строги наказания за нарушителите на пътя, вижте ги

март 27, 2023
big_46ae490b9d254124ac2213dedacb6e3c_1_

Данните на БНБ бият тревога: Внимавайте с кредитите! Може да се наложи да платите двойни лихви

декември 30, 2022
кауфphpygfbhc_800x

„Кауфланд“ с важно съобщение, алармира за голяма измама

декември 11, 2022
ezgif-5-b96576f89f

Извънредно: Появи се ВИДЕО с 12-г. Александър от неделя сутрин, ето какво прави

ноември 13, 2022
poiavi-se-versiia-kade-mozhe-da-bade-187

Разпространяват грешна информация за Алексaндър от Перник!

ноември 12, 2022