Политика

Ударът с акцията е умишлено нанесен от ГЕРБ! Очите е изваден, за да хванат другите двама – Бенчев и Узун

Ударът с акцията е умишлено нанесен от ГЕРБ! Очите е изваден, за да хванат другите двама – Бенчев и Узун

don4eva_onairr_8002
Всички политически партии са оплетени в тези казуси. Най-вече ГЕРБ. Те имат възможности да нанасят на своите политически противници удари, които да не могат да върнат. ГЕРБ имат най-големи възможности да реализират властта. Щетата за БСП и ДПС е очевидна и смятам, че е умишлено нанесена от ГЕРБ. Така Татяна Дончева коментира акцията ”Бенчев и Очите”

 

 

 

 

 

Някой е казал на Митьо Очите да напусне страната. Той е изваден навън, за да хванат другите двама – Бенчо Бенчев и Несрин Узун. Близки до Очите в Националната сигурност са го информирали, допълни Дончева от „Движение 21“.

 

 

 

 

 

 

Тя опита да разсее част от неяснотата около казуса Бенчев-Очите като изтъкна, че Митьо Очите няма какво да прави като консултант на охранителната фирма на Бенчо Бенчев. „Желязков не може да има фирма, тъй като има присъда. Очите не е известен като експерт по сигурността. Какво ли прави там?“, добави Дончева.

 

 

 

 
В момента в парламента всички са представители на една политическа сила – БКП. Различни нейни кланове и крила. Тези хора не се самоизбират. Българският народ има опрощаващо отношение. Той е сеирджия. Къде са по време на изборите тези, които плюват управниците? Българите гласуват за победителя, а не за тези, които ще отговорят на изискванията им, поясни политикът.

 

 

 

 

 

Българският политически живот трябва да позволява на хората с идеи, но не с много пари, да могат да се включват в системата. Когато политиката се определя от парите, всяка политическа партия ще има нужда от някой Бенчо. Така се взимат медии, социолози и бизнесмени. Ако искаме нормална политическа система, то значително трябва да са намалят парите от предизборните кампании, които отиват за медии. Около 95% от разходите отиват за медии. Всеки трябва да има право и възможност да се състезава, категорична бе Татяна Дончева.

 

 

 

 

 

 

За финал на разговора тя подчерта, че това, което се случва в България от последните десет години, предвещава катастрофа. „Случващото се с футболния отбор „Левски“, ще се случва и с държавата. Дилетантство, отсече лидерът на „Движение 21“ пред Bulgaria ON AIR

 

 

Фрог нюз

Политика

More in Политика

IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024
hristo-ivanov-02-1024x701-1

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“

април 21, 2024
venko-sabrutev

Венко Сабрутев от „Промяната“ умен като Златка, изключи Ирландия от Европейския съюз

април 20, 2024