ИНЦИДЕНТИ

Бой в застрахователен офис, полиция разтървава клиенти и застрахователи

Бой в застрахователен офис, полиция разтървава клиенти и застрахователи

 

инс977a93ba82a4c19079d304a33aa4d608

 

 

Брат и сестра от Враца се оплакаха в редакцията на агенция BulNews, че служителят на застрахователното дружество „Бул инс“ АД Николай Тодоров и негов приятел са ги пребили.
Зрелищната случка се разиграла в понеделник в центъра на града, точно срещу математическата гимназия, пред погледите на десетки преминаващи.

 

 

 

 

Радина и Марио разказаха, че бруталното нападение е станало сутринта, около 10.15 ч. Младата врачанка отишла в офиса на застрахователната компания на бул. „Демокрация“ 23, за да провери колко време още трябва да чака, за да й бъде изплатена щета за катастрофа, станала на 31 май тази година.

 

 

 

Момичето чакало повече от 3 месеца, но от дружеството не й давали парите, като последния път дори й били казали, че щом не е тяхна клиентка, ще има да чака.

 

 

 

Вчера братът и сестрата влезли в офиса на фирмата и потърсили информация от Камелия Николова, която се представила като управител на офиса. Според Радина жената реагирала много остро и заявила, че няма скоро да видят обезщетение.

 

 

 

В този момент Николай, който според потърпевшата е мъж на Камелия, и негов приятел се нахвърлили върху нея и брат й. Те ги избутали насила извън офиса, ударили Радина с юмрук в лицето, а Марио повалили на земята и започнали да го ритат.

 

 

 

„Пребиха ни. Брат ми е целият в синини, тениската му е скъсана, а лицето му беше в кръв. На всичко отгоре ни заплашиха, че ако се оплачем, ще стане по-лошо и боят ще ни се стори като детска игра“, разказва уплашена Радина.

 

 

 

„През цялото време Камелия стоеше на входа на офиса, наблюдаваше какво се случва и цинично заяви: „Ако си беше мълчала и пари щеше да видиш“, допълва потърпевшото момиче.

 

 

Конфликтът станал толкова сериозен, че се наложило Радина да се обади на тел.112. На мястото пристигнали униформени, които да потушат юмручната саморазправа. Щом чули сирената на патрулката обаче двамата мъже бързо изчезнали.

 

 

 

Веднага след нападението Радина и Марио Икови са отишли на преглед при съдебен лекар и са си извадили медицински свидетелства за травмите.

 

 

 

Потърпевшата е категорична, че ще съди застрахователната компания и Николай, като срещу него ще си извади и ограничителна заповед. Набитата врачанка е пуснала жалба в Комисията по финансов надзор и полицията.

 

 

 

Потърсихме за коментар и управителката на „Бул инс“ Камелия Николова, която отрече да е имало побой над Марио и Радина. Версията на Николова е, че младият мъж е влязъл в офиса във „видимо неадекватно състояние“ и е започнал да я обижда и да отправя заплахи за живота й. След това ядосан излязъл пред сградата, където Николова нямала представа какво е ставало.

 

 

„На територията на офиса ни не е имало никакъв бой. Аз съм си подала жалба в полицията срещу Марио за държанието му и това е всичко. Кой ги е бил извън офиса, нямам представа, но това няма нищо общо с дейността ни“, заяви Николова.

 

 

 

При въпрос, къде е служителят Николай, когото младежите обвиняват в нанесеният им побой, Николова заяви, че при тях не работи такъв човек и не знае за кой става въпрос.
Документът от описа на щетата от катастрофа от 31 май 2018 година обаче показва, че въпросният Николай Тодоров все пак има връзка със застрахователната компания, тъй като именно той се е подписал на документа, описващ инцидента.

 

 

 

По неофициална информация вчера полицията е свалила записите от камерите на съседен офис, където ясно ще се види как е станало нападението и лицата на биячите.

 

Факти БГ

https://fakti.bg/bulgaria/327004-boi-v-zastrahovatelen-ofis-policia-raztarvava-klienti-i-zastrahovateli

 

 

 

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024