Uncategorized

Гигантска змия нападна НАТО-вец №1 Соломон Паси и му изкара акъла

Гигантска змия нападна НАТО-вец №1 Соломон Паси и му изкара акъла

solomon-1

 

 

Змийска атака помрачила ваканцията на Соломон Паси в Габон. Влечуго гигант тръгнало да напада бившия външен министър, който едва не припаднал от страх, но успял да запази самообладание, докато местните решат проблема, пише „Ретро“.

 

 

Политикът и съпругата му Гергана всяка година избират все по-екзотични места за отдих, като това лято най-сетне успели да сбъднат мечтата си да посетят африканската страна.

 

 

 

„Габон – една от най-съхранените джунгли в света. Извънредно богата на петрол и магнезий, но бедна за своите граждани, които са свикнали с мизерната инфраструктура и ниско качество на живот.

 

 

 

Обичайна гледка по пътищата са току-що убити животни, продавани на безценица за препитание на местните. Дъждовната гора, която покрива 95% от територията на страната, обаче истински си струваше усилието…“, написа Гергана в профилите си в социалните мрежи, за да сигнализира на близките си, че със Соломон са осъществили поредната си експедиция успешно.

 

 

 

Макар хотелският престой и храната в африканската страна да били страшно евтини, самолетните билети за полетите на семейство Паси дотам надвишавали 5 хиляди лева.

 

Когато пристигнали, те си наели джип, с който обикаляли различни интересни локации. Посетили някои защитени местности с екзотични животни, както и Екватора, където се щракнали за спомен. Не пропуснали и да поплуват във водите на Атлантическия океан, които стигат до столицата на Габон – Либервил.

 

Миналото лято Соломон и Гергана Паси отново пръснаха солидна сума за екзотично пътуване, но до Бразилия. Докато българските пенсионери дори не смеят да мечтаят за нощувка край Черно море, бившият външен министър пръсна повече от 10 бона за ваканция в курортния бразилски град Белен.

 

 

Тогава, освен за обиколката на исторически и природни забележителности и плажните атракции, политикът се бръкна още по-дълбоко в джоба за разходка с яхта по река Амазонка. На плавателния съд царистът беше в компанията единствено на жена си и екипажа, който се грижел за техния комфорт. Двамата успели да видят изчезващи растителни и животински видове, но не пропуснали да полежат и на шезлонгите на палубата.

 

Ретро

http://retro.bg/zvezdi/zmiya-strongnapadnastrong-solomon-pasi_20308.html

 

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023