Коментари

Какво е общото между Цв. Василев, Митьо Очите, Ветко Арабаджиев и Миньо Стайков – естествено нежеланието им да плащат на…

Какво е общото между Цв. Василев, Митьо Очите, Ветко Арабаджиев и Миньо Стайков – естествено нежеланието им да плащат на…

колаж-2

 

 

 

Трима от изброените са в чужбина, единият задържан в арест в Турция чака екстрадиране, но както разбрахме никой от България все още не го е поискал.

 

 

 

 

Въпреки твърденията на службите че само до 30 дни Митьо Очите ще е в България в ръцете на правосъдието.

 

 

 

Естествено можеше и за една нощ да го екстрадират от Турция в България, все пак според Бойко Борисов лично министъра на вътрешните работи посреднощ водеше акцията по залавянето на Митьо Очите в Турция, което после разбрахме, че е лъжа.

 

 

 

Но никой не посмя да попита Бойко Борисов, защо излъга, че акцията по задържането на Митьо и Бенчо е била проведена през нощта.

 

 

 

Естествено общото и при четиримата е че са отказали да плащат на Бойко Борисов и бандата му рекета и атаките срещу тях не закъсняват.

 

 

 

На Цветан Василев му фалираха и разграбиха банката, на другите трима все още не са отнели нищо, защото медийното внимание е насочено към тях.

 

 

 

 

 

Но не трябва да се забравя факта, че в България когато Бойко Борисов реши да смачка някой за да знаят другите, че договореното за него трябва да се носи всяка седмица в гаража Банкя го прави без скрупули.

 

 

 

 

 

Според запознати ще има и още ударени, защото много от така наречените бизнесмени вече не искат да си плащат на Бойко Борисов, защото не са малоумни и разбират, че той си отива завинаги…

източник

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024