СВЯТ

Терор в Крим! Първа СНИМКА на касапина от Керч, който убивал наред и взривил колеж… СНИМКИ/ВИДЕО

Терор в Крим! Първа СНИМКА на касапина от Керч, който убивал наред и взривил колеж… СНИМКИ/ВИДЕО

 

 

 

1539775752-aa4

 

 

 

След взрива в Керч преди часове, за който съобщиха агенциите, полицията обяви, че издирва заподозрян за случилото се и че е налице терористичен акт.

 

 

 

По информация на Telegram-канала „112“, става дума за светлокос мъж на възраст между 20-25 години в сини джинси и зелено спортно яке.  

 

 

 

 

„Снимка на терориста. Този човек се издирва в момента в Керч под дърво и камък. Ако го видите на улицата, бягайте веднага и звънете на полицията“, гласи информация в социалните мрежи.

 

 

 

 

Всичките ранени при взрива в техникума постъпили в кримските болници, имат минно-взривни рани.

 

 

 

 

„На пострадалите се правят рентгенови снимки – в тях има дребни метални детайли (винтове, болтове)“, съобщават местни журналисти. Под развалините може да се намират още 10-15 души.

 

 

По-рано от Националната антитерористична комисия потвърдиха, че в сградата е избухнал взрив от неустановено устройство. В резултат са загинали най-малко 10 души, други 50 са ранени.

 

 

 

По думите на местна жителка, взривовете в сградата са били няколко с неголеми интервали помежду им. „Имаше серия взривове – около четири – в течение на пет минути. На първия и на втори етаж.

 

 

 

На първия етаж се намира столовата. Също се чуваха изстрели“, разказа тя.

 

 

 

 

 

Говорителят на руския президент Дмитрий Песков заяви, че „по линията на различни служби за инцидента е доложено на президента“. Путин също е наредил на министерството на извънредните ситуации и на министерството на здравеопазването  да организират при необходимост незабавно транспортиране на пострадалите във водещи руски клиники.

 

 

 

 

 

 

Студентката Вика разказва в социалните мрежи: „Взривиха ни политехникума. Бягахме, а децата просто лежаха на земята. Приятелката ми я убиха пред очите ми. Видях как тя падна и спря а мърда. Видях как момчетата просто падат на земята“.

 

 

 

 

 

„Керченският стрелец е започнал да взривява в техникума, защото са му свършили патроните. Това се е случило в коридора на първия етаж. Именно там той е взривил бомбата“, гласи друга информация в социалните мрежи.

 

 

 

 

 

 

 

Друг очевидец твърди, че е видял как след взрива от тоалетната са изскочили много въоръжени хора в маски. Портиера на колежа е разказал пред РТ, че е чул два взрива и откоси от автомати.

 

 

 

По последни данни, пред колежа са пристигнал няколко БТР-а и военни с автомати.

 

 

 

loading...
0
СВЯТ

More in СВЯТ

86c100e368715540110398e391d6bf7e

Българин стана Мистър Гей Европа 2019… СНИМКИ

юли 8, 2019
big_1218

Тежък разгром за Ципрас, новият гръцки премиер ще е Мицотакис

юли 7, 2019
съня сиbig_0_MAIN-MAIN-Cameron-Boyce

Шоубизнесът потъна в скръб: Голяма звезда на Дисни почина в съня си едва на 20 години

юли 7, 2019
белградbig_images_40_

Скандалът с Белград се разраства: Думите на Борисов са неверни! Не касаят сръбското сирене, а териториалната цялост на Сърбия!

юли 7, 2019
morales

Президентът на Боливия: Където са САЩ, там расте корумпираният елит и предателите на родината

юли 7, 2019
4deae68ff8effa069d4c153b06cb32eddb287dbf

Шофьор измисли хитър начин да обезврежда пътните камери…. с корда! СНИМКИ

юли 6, 2019