Политика

Над 500 мигранти от лагера в Турция са получили БГ паспорти по схемата на Харалампиев и Каракачанов

Над 500 мигранти от лагера в Турция са получили БГ паспорти по схемата на Харалампиев и Каракачанов

паспортиScreen-Shot-2018-06-25-at-11.50.22

 

 

 

По данни на немските и френските специални разузнавателни служби над 500 мигранти от бежанският лагер в Турция са станали български граждани и се разхождат из Европа, благодарение на схемата на Харалампиев и Каракачанов.

 

 

 

Информацията се появи в мрежата и някои сайтове и само потвърждава изнесеното преди дни от журналистката Весислава Танчева за  натиск откъм партньорските служби на Франция, Холандия и Германия, които биха алармата за странни лица с всевъзможен произход, разхождащи се из Европа с български документи, включително Лични карти и шофьорски книжки.

 

 

 

 

Специалните паспорти са излизали на цени около 35 000 евро бройката и са издавани за около 3 месеца от датата на предаване на парите на човек тясно свързан с патриотите, но от партията на Валери Симеонов.

 

 

 

Според френски разузнавач, повече от така наречените фалшиви българи са ясни на службите из цяла Европа и се следят изкъсо, защото има подозрения, че паспортите им са платени с пари на терористични групировки от Близкият изток.

 

 

 

В Германия на няколко пъти са арестувани българи, които според немските власти, не са знаели и една дума на български език, но са имали редовни български документи, които са регистрирани в българската система на МВР.

 

 

 

 

Френски и немски разузнавачи отдавна имат подозрения, че политици са замесени в схемата с издаването на българските документи за самоличност, като за това са сигнализирали и в ДАНС, но от там са ги уверявали, че това няма как да е вярно, защото в България нямало корупция и всички политици, били честни и доказани обществени личности през годините, които не биха си позволили да накърнят имиджа на родината си.

 

 

източник

Политика

More in Политика

IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024
hristo-ivanov-02-1024x701-1

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“

април 21, 2024
venko-sabrutev

Венко Сабрутев от „Промяната“ умен като Златка, изключи Ирландия от Европейския съюз

април 20, 2024