Коментари

Няма ли в ГЕРБ поне половин човек, дето да знае, че думата „политика“ има само единствено число?

Няма ли в ГЕРБ поне половин човек, дето да знае, че думата „политика“ има само единствено число?

 

CECO-BOKO-POD-PRIKRITIE

 

 

Борисов е много загрижен за българските граждани в Англия и за англичаните в България. Не е хубаво да си лош пророк, вика. Не разбрах много кой е лош пророк – той ли? После каза, че е много емоционален, обаче когато трябва е направо твърд като скала. Не човек, а джилязо.

 

 

 

Обаче и аз съм като скала, не знам – твърда ли или просто… тъпа, но въобще не ме интересуват англичаните в България. И, колкото и провинциално и нежълтопавейно да звучи, може и да ми се скарате даже, може и много лошо впечатление да направя на Да България, ДСБ, може даже Радан Кънев да ме обвини в русофилия, путинофилия и откровена глупост, ама и Брекзит не ме интересува. Ама хич.

 

 

 

 

Вчера, впрочем, Кънев ме призоваваше да не съм толкова тъпа, ама аз не, та не! Ината жена съм. Никак не съм космополитна напоследък, не мога да ги стигна умните. По ме интересуват ловенчани и околните села, които са без вода вече седмица и не се вижда края на безводието им. Това през 21-ви век, когато влаковете по широкия свят пътуват с 300 км в час и са чисти. Чисти, хора!

 

 

 

 

По ме интересуват мизерните пенсии, хората с бастунчетата, със старите си антерийки, дето със сетни сили отидоха на протест….

 

 

 

 

По ме интересуват стотиците работещи роби, дето се чудят как да си нахранят чеветата и да си платят тока. Интересува ме кога ще оправят тротоарите и безумните пътища. Интересуват ме разни тъпотии, като повишаването на цените, като безработицата. Интересува ме Сидеров и другите тъ.., ох, аха да кажа тъпаци, ама ще вземе да ме осъди някой, че са много нахъсени да съдят, та ще кажа политици, чий го крепят във властта, освен да кра…, ох, пак щях да се изложа и да кажа крадат… че да взимат заплати, без да правят нищо за хората?

 

 

 

ПолитикИ, викат упражнявали. Особено Цветанов непрекъснато упражнява политики. Много политикИ упражнявал и все ……. едно голямо нищо се получава. И като го слушам непрекъснато да повтаря, че упражнява тия политикИ, всеки път се питам – бе няма ли в тоя целият герб поне един човек, поне половин човек, дето да знае, че думата ПОЛИТИКА има само единствено число? Както броколи, аспержи пък само мн.число… не може да кажеш изядох 1 брокол и 1 асперж, дори и точно това да си направил… Или аплодисменти.

 

 

 

 

Никакви отзивчивости не изпитвам към брекзитите, въобще не ме вълнуват. Нито жалости, мъки, състрадания и прочие снисхождения към полититките цветанови.

 

 

Други новини:

 

 

 

Освен прелетни птици, има и прелетните пеперуди… От Канада, когато стане студено прелитат до Мексико, където не ядат месеци наред, после, на пролет се нахранват едно хубавичко, чифтосват се и се връщат по родните си места да си снесат яйцата. Нарекли са ги Метусалем, на името на най-дълголетният човек според Библията.

 

 

 

Но ние не сме чак толкова дълголетни, да чакаме Цветанов да се наполитичи…Не сме, за жалост. Нито пък можем да издържим зимата без да ядем. Дори и в Мексико. Че даже и на Британските острови, със или без брекзити, пак не можем.

 

 

Аплауз!

Виктория Тинтерова,

 

Афера

 

 

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024