Криминално

Появи се свидетел на убийството на Вики, а мрежата клокочи заради мъж, описващ случилото се с плашещо точни детайли

Появи се свидетел на убийството на Вики, а мрежата клокочи заради мъж, описващ случилото се с плашещо точни детайли

 

viktoriia_marinova

 

 

Румънецът от украински произход, който беше задържан във връзка с убийството на русенската журналистка Виктория Маринова, ще бъде освободен, тъй като е установено, че няма връзка с него. Това съобщи пред журналисти директорът на местната полиция старши комисар Тодор Атанасов. 

 

 

 

 

Той обяви това след няколкочасово съвещание в Русе, в което участваха вътрешният министър Младен Маринов и говорителят на прокуратурата Румяна Арнаудова.

Измежду разнопосочните информации се появи и такава, че полицията има свидетел, който е дал полезна следа на разследващите. Според показанията му зверството не е продължило повече от час, а Виктория е убита между 12,30 и 13,30 часа в събота.

 

 

 

Припомняме, че по-рано приятел на убитата русенска журналистка Виктория Маринова направи доста интересно предположение за това какво се е случило в злополучната събота, в която е била убита тя. 

 

 

 

Мирослав Маринов сподели вижданията си под една от последните снимки на Виктория.Според коментиращите обаче той самият може да се окаже замесен в случилото се.

 

 

L. K.: Мирослав трябва веднага да даде материал за ДНК изследване. Той почти си признава за убийството и мотивите си.

 

 

А. Б.: Ко*елето нещо много точно „чертае профила на убиеца“ и оставя впечатлението , че едва ли не ГЛЕДА В ОГЛЕДАЛОТО!!! Дано да има и с какво да „подкрепи“ ВСИЧКО ТОВА , защото внушенията които прави в „поста“ си са прекалено директни!!! Или пък и ТОЙ търси своите „пет минути за изява“!!! А самата Виктория едва ли заслужава всичко това!!! Едва ли……

 

 

Според информация, появила се по-рано днес, основният заподозрян като извършител на престъплението обаче е избягал зад граница през ГКПП Дунав мост в Румъния, а оттам към вътрешността на Европа. Става въпрос за мъж от ромски произход, който живеел в Русе. В дома му са намерени някои вещи на убитата, пише в част от коментарите.

 

 

 
В същото време пък румънски журналист хвърли бомба с разкритията си за един от заподозрените за убийството на Виктория.

 

 

 

ПРИПОМНЯМЕ:

 30-годишната Виктория Маринова е била жестоко пребита изнасилена и задушена. Тялото на жертвата е намерено в неделя малко преди 14.20 ч в района на кейовата стена в Русе. Сигналът е подаден от гражданин, който е минавал оттам. Мястото се използва от много русенци за джогинг. По неофициална информация до 12 часа в събота жертвата е била на кафе с членовете на бизнес клуб „BNI Prista”, след което споделила, че отива да тренира за днешния крос в резервата „Сребърна“. 

 

Блиц

Криминално

More in Криминално

bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024
big_phps45

Горещи новини за изчезналата 17 г. Ивана, появи се следа в…

февруари 27, 2024
big_4

Ексклузивна новина за изчезналата Ивана, ето какво намериха на Е-79, преди тунела край Дупница

февруари 24, 2024