Криминално

Проговориха колеги на Викторио! Убиецът търпял подигравки заради Дарина, страдал от комплекси, защото…

Проговориха колеги на Викторио! Убиецът търпял подигравки заради Дарина, страдал от комплекси, защото…

 

колеги1540885422-11659471-966847323336741-1862212248464800042-n

 

 

Двойният убиец от столичния квартал „Надежда“ Викторио Александров е планирал да убие жена си и детето си още в петък на Димитровден, три дни преди касапницата. Това става ясно от профила му във фейсбук, където на 26 октомври е сложил две жалейки.

 

 

 

В същия ден Александров пуска и жалба срещу Дарина Министерска за психически тормоз. Основанията в нея са, че тя спряла да се обръща към него с думата „Мило“, а казвала цялото му име, пише „Телеграф“.

 

 

 

Предния ден, в четвъртък на 25 октомври, двамата се скарват жестоко и младата жена го прогонва от общото им жилище на улица „Бели Дунав“ 2 в „Надежда“. Жалейката в профила му е без всякакво описание и е по-скоро загатване за това, което извършва 3 дни по-късно.

 

 

 

Дарина, изплашена и вероятно очаквайки нещо лошо да се случи, е повикала баща си при нея и току-що навършилата 1-годинка Никол. Георги Министерски е пазил дъщеря си и внучка си през целия уикенд, но в понеделник е бил на работа.

 

 

 

Около обяд Викторио Александров нахлува в жилището, убива хладнокръвно Дарина със законния си пистолет „Смит енд Уесън“, грабва детето и изчезва. Оръжието е закупено от него през 2014 г. , когато поостъпва на работа в частната охранителна фирма „СОТ 161“, където е в автопатрул.

 

 

 

Като сотаджия Александров често ставал обект на подигравки от колегите си, разкриха работили с него. Бил твърде тих, кротък и най- вече много страхлив.

 

 

 

Същевременно обаче имал и сериозни комплекси по отношение на жените. Отделно изпитвал неудовлетворение, най-вече заради майката на Дарина Ваня Министерска, която е счетоводител. Тя не го харесвала за зет, защото бил „прост сотаджия:“, твърдят колегите му, с които споделял части от личния си живот.

 

 

 

Според психиатъра д-р Веселин Герев, при това убийство става въпрос за ревностна параноя.

При такава параноя има изкривяване на мисленето, може дори да реши, че това дете не е от него, коментира Герев и последвалото убийство на детето.
„Може би е имал доста колебания, но психопатският момент е надделял, психопатът постига крайните цели на всяка цена. Убиецът е бил под постоянно напрежение, а детският плач е един от най-големите дразнители. Именно тогава човек не може да си овладее волята“, обясни психиатърът.

 

medium_01fd0c

 

Дарина освен че следвала висше образование, не искала и да сключва брак за какъвто Викторио постоянно я притискал. Решил, че появата на общото им дете проблема. Младата жена обаче твърдо предпочитала да живее на семейни начала, поне докато се дипломира.

 

 

Въпреки че се познавали почти от деца, а интимната им връзка била от около 3 години, Дарина и Викторио често се карали. Двамата имат къщи в две близки села в елинпелинско – Горна Малина и Белопопци, Преди около година за няколко месеца се разделили, но раждането на Никол ги събрало.

 

 

 

Припомняме, че 26-годишният Викторио Александров застреля в главата майката на дъщеря си 23-годишната Дарина Министерска след семеен скандал. 26-годишният мъж, който застреля и дъщеричката си на 1 годинка по-късно в Горни Богров, е направил неуспешен опит за самоубийство. Животът му е вън от опасност, а самият той е под охрана в „Пирогов“. Лекарите не успяха да се преборят за живота на детето и то издъхна в болницата.

 

източник: Блиц

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024