Криминално

Прокоба! Предизвестие за кървавото убийство ли е това – дни преди драмата в жк „Надежда“… СНИМКА

Прокоба! Предизвестие за кървавото убийство ли е това – дни преди драмата в жк „Надежда“… СНИМКА

 

прокоба1540882551-35356737-1867612839926847-6922882816044695552-n

 

 

Тежка загуба дни преди фаталното двойно убийство е белязала живота на Викторио Александров. Мъжът, който е заподозрян за убийството на 23-годишна жена в столичния квартал „Надежда“ и на детенце на 1 годинка, е претърпял загуба на близък човек.

 

Това личи от профила му в социалната мрежа, където само преди 4 дни на 26 октомври (Димитровден) Александров е публикувал жалейка. Към нея няма никакво описание. Коментарите също са спрени. От профила на заподозряния за двойното убийство не става ясно кой точно свой близък е загубил.
Не е изключено обаче чрез жалейката Викторио да загатва за това, което ще извърши 4 дни по-късно.

 

 

 

Както вече стана ясно, седмица преди кървавото деяния, той и приятелката му, с която живеели на семейни начала, са се скарали жестоко. Стигнало се дотам, че той се изнесъл от общото им жилище.

 

 

Дни след това в профила му се появява жалейката, а още 4 по-късно 23-годишната жена и момиченцето й на 1-година са мъртви.

Междувременно прави впечатление, че в профила на Викторио няма нито една снимка с убитата му приятелка.

 

Повод за извънреден брифинг на прокуратурата днес стана тежко престъпление, извършено от 26-годишния мъж.

 

 

Миналата седмица е отпразнуван рождения ден на детето. От около седмица също убиецът вече не живеел в апартамента след скандал.

 

 

 

Бащата на убитата е пренощувал при нея, вероятно от притеснение.

 

 

 

Вчера тъй като майка й не могла да се свърже с нея отива до апартамента й, и я открива мъртва. Веднага се свързва с органите на МВР.
Установено е мястото, на което се е крил, благодарение на много хора, оказали съдействие.

 

„Малко по-късно получихме сигнал от таксиметров водач, който ни заяви, че въпросното лице се е возило при него и е било с малко дете. Тръгнали са от „Хаджи Димитър“ в посока „Надежда“. После водачът е бил заплашен да кара към Благоевград, а след това към магазин „Джъмбо“ на „Ботевградско шосе“.
После след като са го подминали, го е принудил да спре близо до бензиностанция „Еко“. После е влязъл в храстите“, обясни ст. комисар Ивайло Иванов.
„Детето през цялото време е плакало. Мъжът е споделил на таксиджията, че искал да се самоубие, но детето трябвало да живее. Започнахме претърсвания на местността, където е напуснал автомобила. Колегите чуват изстрели и се насочват натам с полицейски кучета.
Пристигайки на място задържат извършителя. Детенцето е било простреляно в дясното око. И двамата имаха признаци на живот. Линейките пристигнаха изключително бързо“, добави той.

Припомняме:

Снощи бе отрит трупа на 23-годишна жена в столичния квартал „Надежда“. Тя е издъхнала от две огнестрелни рани. Тялото бе открито от майка й, която установила, че детето на младата жена – момиченце на 1 година, липсва от апартамента.

По-късно снощи той и детето са открити на бензиностанция край Горни Богров. Мъжът гръмнал момиченцето, което е издъхнало няколко часа по-късно в „Пирогов“.

 

 

Направил е и опит за самоубийство, но неуспешен. Заподозреният за двойното убийство е без опасност за живота, съобщиха от спешната болница.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ 

Източник: blitz.b

Криминално

More in Криминално

bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024
big_phps45

Горещи новини за изчезналата 17 г. Ивана, появи се следа в…

февруари 27, 2024
big_4

Ексклузивна новина за изчезналата Ивана, ето какво намериха на Е-79, преди тунела край Дупница

февруари 24, 2024