Криминално

Родственици на убитата Виктория: Има заподозрян за убийството!

Родственици на убитата Виктория: Има заподозрян за убийството!

prokuraturata_raboti_po_vsichki_versii_066
Журналистката и ръководител на телевизия русенската телевизия TVN Виктория Маринова е била убита в интервала 11 и 30 – 12 и 30 часа. Тогава тя за последен път е прегледала своя телефон, гласи информация на семейството от телефонната компания.
Мобилният телефон на Виктория, който не бе открит край трупа й, все още не е намерен. Той не е бил включван въобще след 11,25 часа, за да се улови от устройствата местонахождението му, което би помогнало много на разследващите. Не са намерени и другите липсващи вещи – очилата, ключовете на автомобила, с който Вики се е придвижвала този ден, както и част от дрехите й.

Телефонът, заедно с ключовете на автомобила, очилата й и част от дрехите на жертвата, са били откраднати от убиеца. По думите на хора, близки до семейството, полицията има вече заподозрян за зверското убийство, което потресе Русе.

 

 

 

 

Повече информация обаче не разкриват – нито те, нито органите на реда…

 

 

 

7-годишна щерка на Виктория София постоянно питала за нея. Близките се мъчат да му обяснят,, как майка му ги гледа като звездичка от небето”. В понеделник детето е било изпратено на училище, където е в първи клас. Тялото на жертвата все още е при разследващите органи, затова не е ясно, кога ще бъде погребението.

 

 

 

 

 

Виктория Маринова поема управлението на TVN преди няколко месеца, след развода си със Свилен Максимов, който е собственик на телевизията, както и на интернет оператор. Според близки, тя е запазила добрите си отношения с бившия си съпруг, като се редували да вземат при себе си и детето, виждали се редовно.

 

 

 

 

 

След развода Виктория заживяла сама край Дунав в Русе. Максимов дори помогнал на бившата си жена, когато тя пожелала да се запознае с журналистиката и я пратил да се обучава.

 

 

 

 

 

Виктория е водила свое светско предаване „Подиум” в телевизията. От началото на септември то било прекръстено на „Детектор” и започнало да се занимава и със социални теми. Загиналата бизнесдама никога не се е занимавала с разследваща журналистика, затова едва ли нейната работа е причина за смъртта й, смятат в Русе.

 

 

 

 

 

Такова е мнението на роднините й, както и в телевизията. Повечето са на мнение, че става дума за тежко криминално престъпление.

 

 

 

 

Виктория е обичала да се занимава с благотворителност и е известна с тази си дейност в Русе. Познатите й тъжат за красивата, слънчева дама, загинала така нелепо в разцвета на младостта си.

 

 

 

 

 

По обяд вчера в Русе пристигнаха главният прокурор Цацаров и вътрешният министър Младен Маринов. Те участват в работна среща с екипа, който работи по разкриване на престъплението и се очаква в 14 часа да направят изявление.

 

Фрог нюз

 

https://frognews.bg/novini/rodstvenitsi-ubitata-viktoriia-ima-zapodozrian-ubiistvoto.html

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024