Политика

Скандално! Щерката на Цв. Цветанов се уредила на работа в Световната банка при Кристалина Георгиева… СНИМКИ

Скандално! Щерката на Цв. Цветанов се уредила на работа в Световната банка при Кристалина Георгиева… СНИМКИ

florov_cvetanov23
Щерката на Цветан Цветанов-Гергана, е започнала работа в Световната банка веднага след като е завършила за бакалавър университета „Baht“ в Югозападна Англия, показва проверка на Фрог нюз. Припомняме ви, че главен изпълнителен директор на Световната банка е свързаната с ГЕРБ Кристалина Георгиева.

Гергана завършва тригодишния курс на университета през юли 2017 година. За разлика от болшинството български студенти, изправени пред трудностите да се реализират професионално, наследничката на Цветанов не се сблъсква с подобен проблем. Даже напротив, пред нея светкавично се отваря широк път за развитие.

 

 

Още на следващия месец-август, тя вече постъпва като анализатор на Световната банка във Вашингтон. Назначена е в отдел, който се занимава с подпомагане на най-бедните хора по света.  Опитът ни да намерим нейни анализи и разработки на тази тема не се увенча с успех.

 

 

 

Нейното име но може да бъде открито под нито един труд, публикуван от въпросния аналитичен екип, в който работят 28 жени. Цветан Цветанов е шеф на парламентарната комисия по вътрешен ред и сигурност.

 

 

 

Съпругата му Десислава пък е служител на ДАНС. Много често експерти питат дали в случая не става дума за явен конфликт на интереси.

 
.

 

 

 

Университетът, който завършва Гергана Цветанова е на 187-мо място по рейтинг в годината, в която тя е приета да учи там. Преди това две години се е обучавала в Англо-американския колеж в Панчарево.

 

 

 

 

Дъщерята на първия приятел на Цветанов-Станимир Флоров, също върви по подобен път. Славея завършва университета „Брайтън“ през 2017 година специалност „Глобализация“.

 

 

 

Любопитното е, че преди това е работила за по един-два месеца през няколко министерства-спортното и външно.

 

 

 

Докато учи, стажува в Европейския парламент. В момента дъщерята на Станимир Флоров е административен и финансов асистент в „Телелинк“ в Англия. Фирмата е участвала в техническо обезпечаване на сигурността на границата и оградата. Тя е и част от международен консорциум, дал най-ниска цена за играждане на тол-системата у нас.

 
.

 

 

 

По всичко личи, че децата на  Цветан Цветанов и Станимир Флоров са се уредили доста по-добре от дъщерята на премиера Бойко Борисов.

 

 

 

През 2017 година той се оплака пред медиите: „Стои момичето, плаче и казва: „Не мога“! Ако я пратя в частна фирма, заминава фирмата. Пратя ли я на държавна работа, това ще бъде гейт”.

 

 

 

Припомняме ви, че Фрог веднага реагира и подаде ръка на детето на министър-председателя, предлагайки да стане репортер и да отразява случващото се в държавата. Офертата ни, обаче не бе приета.

 

 

 

През август управлението на ГЕРБ съобщи, че  предприма мисия да върне младите българи от чужбина. Агенцията за българите в чужбина започна да изпраща писма до наши сънародници, приканвайки ги да си дойдат у нас и тук да потърсят реализация.

 

 

 

Имайки предвид къде живее и работи дъщерята на Цветан Цветанов, твърде лицемерно звучат думите му, казани пред хората в Баня това лято:

 

 

 

Аз съм убеден, че българите ще се върнат от чужбина. България има висок икономически растеж, а когато сме единни ще можем да постигаме повече и ще може да осигуряваме повече възможности за професионална реализация на всеки наш сънародник.

 

 

 

Уточняваме, че болшинството от наследниците на партийните величия не са в България. След тях са и синовете на лидера на БСП Корнелия Нинова и правосъдната министърка Цецка Цачева.

 

Фрог нюз

 

https://frognews.bg/novini/samo-vav-frog-shterkata-tsvetan-tsvetanov-uredila-rabota-svetovnata-banka-pri-kristalina-georgieva.html

Политика

More in Политика

горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024
atanas-atanasov

ПП-ДБ официално предложи на ГЕРБ национален мандат с техен премиер, залата посрещна офертата със смях

март 26, 2024
радевbig_1b5a

Служебният кабинет се оказва по-сложен и от ротацията, задава се нова политическа каша

март 25, 2024