Политика

Френски медии: ВМРО е замесена в криминална търговия с БГ паспорти, а лидерът й и негово протеже в Агенцията за българите в чужбина дълбоко са бъркали в кацата с меда!

Френски медии: ВМРО е замесена в криминална търговия с БГ паспорти, а лидерът й и негово протеже в Агенцията за българите в чужбина дълбоко са бъркали в кацата с меда!

 

 

 

Френският „Нувел обсерватьор“ написа черно на бяло: ВМРО е замесена в криминална търговия с български паспорти, а лидерът й и негово протеже в Агенцията за българите в чужбина дълбоко са бъркали в кацата с меда! В резултат на което стотици македонци и албанци от Македония и Косово незаконнно са влезли в Евросъюза, а в черната каса на „Пиротска“ влезли десетки милиони евро, написа във „Фейсбук“ бившият депутат и председател на движението за радикална промяна „Българска пролет“ Велизар Енчев.

 

 

Красимир-Каракачанов

 

 

 

Вместо медиите да гърмят, Народното събрание да създаде анкетна комисия, а военният министър да дава обяснения в прокуратурата, в България цари пълна тишина. И нито един тв водещ не смее да зададе този въпрос на вицето Красимир Каракачанов. Тази сутрин Виктор Николаев отново обгрижи евродепутата на ВМРО Ангел Джамбазки и отново забрави да го попита за публикацията на френското издание. Да не говоря за държавните БНТ и БНР, в които Каракачанов и неговата чета са пълновластни господари.

 

 

 

При това публикацията на френските журналисти не е новина за българската аудитория. Още преди четири години Агенция БГНЕС изнесе същата информация, а през 2017 година сайтът „Афера“ бе цензуриран от Централната избирателна комисия заради публикуването на тези разкрития по време на парламентарните избори.

 

 

 

 

Имам сериозни съмнения и е време да ги изрека на глас: На „Пиротска“ се е настанила шайка мафиоти, търгуваща не само с патриотичната кауза, но и с европейското гражданство. И тъй като у нас полицаите, следователите и прокурорите са безсилни пред лицето Красимир Каракачанов, което е вицепремиер и военен министър, налага се спешно да сезирам европейските институции в Брюксел и Европол.

 

 

 

 

Време е Европейският съюз да разбере, че в българското правителство има организирана престъпна група, заради която България не бива да бъде допускана до системата „Шенген“. Докато член на Европейския съюз, при това временно председателстващ същия съюз, е управляван от престъпна група, търгуваща с европейски паспорти, нейните външни и вътрешни граници са незащитени, заявява Енчев.

 

Велизар Енчев, фейсбук

29 Март, 2018 

Гласове

Политика

More in Политика

171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024