ОБЩЕСТВО

Циркът вече е пълен: Махат плочките пред „Свети Седмочисленици“!

Циркът вече е пълен: Махат плочките пред „Свети Седмочисленици“!

махатphpvzqgs3_800x

 

 

Плочките в градинката пред Свети Седмочисленици се демонтират. Това става ясно от публикацията на активистите за по-нормална столица от „Спаси София“, които публикуваха и снимка, доказваща твърдението им.

 

 

 

 

Въпросната настилка предизвика лавина от недоволство в социалните мрежи, а в петък имаше и гневен протест пред Столична община срещу некачествените ремонти в големия град.

 

 

 

 

До момента от кметството обясняваха как плочите са си хубави и че е въпрос на вкус дали хората ги харесват или не. Което прави демонтажа им твърде необясним. От разразяването на скандала до момента кметът на София Йорданка Фандъкова не е изразила позиция. Тя не излезе да се срещне и с протестиращите под прозорците ѝ.

 

 

 

Ето и цялата публикация на „Спаси София“ по темата:

Махат плочките от пл. Св. Седмочисленици.

 

 

 

Ремонтът се превръща в пълен фарс – никой май вече не знае какво се прави – пренареждат ли се, махат ли се, с какво ще бъдат заменени?

 

 

 

 

Не става ясно и защо цялото управленско войнство в продължение на дни защитаваше проекта като правилен и естетичен, а сега тихомълком плочите се премахват.

Г-жо Йорданка Фандъкова – Yordanka Fandakova, защо въобще заемате кметското място ако ви няма, за да дадете своето мнение за най-големия скандал от месеци в София. Каква е вашата роля, освен ПР-ите ви да ви крият, надявайки се, че бурята ще отмине и рейтингът ви няма да пострада? За маймуни ли смятате гражданите?

 

 

 

 

Също така, някой ще благоволи ли да даде обяснение какво се случва с графика на ремонта? В официалния план график, който е достъпен онлайн ясно пише, че целият Граф Игнатиев трябва да е завършен на 03.10.2018 г. В официалните изказвания този срок после стана средата на октомври, края на октомври, средата на ноември, а вече съвсем спокойно говорите за март 2019 г.

 

 

 

 

Драги, управляващи, вие акъл имате ли? Можете ли да сте по-безобразни и нагли и да принуждавате с месеци обществото да се занимава с вашите провали и центърът на София да е блокиран, защото 4 години не ви стигнаха да се подготвите за този ремонт. Колко бизнеса трябва да фалират, колко още време ще сме без трамваи и колко още хора трябва да се спънат заради вашата неспособност? Вие май наистина ни смятате за будали…

 

 

#КъдеЕДанчето #ДанчеСлез #ОСТАВКА #СпасиСофия

 

Офнюз

 

https://offnews.bg/obshtestvo/tcirkat-veche-e-palen-mahat-plochkite-pred-sveti-sedmochislenitci-689468.html

 

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

big_12

Главчев с ново 20: Предложих на президента аз да поема Външно, не знам дали и кога ще издаде указ

април 20, 2024
e961bfe94512459ab7a699114384cfec

Кораб достави във Варна първото американско ядрено гориво за АЕЦ „Козлодуй“, експериментите с централата започват скоро

април 19, 2024
Image_17681956_40_0

Трагедия: Две бебета от Кюстендил починаха от коклюш, в страната броят на заразените расте

април 19, 2024
171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024