Политика

Позорно! Пеевски, който не ходи на работа, ползва шофьор и охрана, а Мая Манолова тръгва с влак

Позорно! Пеевски, който не ходи на работа, ползва шофьор и охрана, а Мая Манолова тръгва с влак

 

Цветанов-Пеевски-Горанов

 

 

Неуспелият шеф на ДАНС Делян Славчев Пеевски, който предизвика вълна от протести и доведе до оставката на правителството на Пламен Орешарски и до днес ползва шофьор и обилна охрана от НСО, която всички ние – данъкоплаците плащаме.

 

 

 

Милионера на ДПС, който е натоварен с ангажимента да разпределя порциите в държавата и държи съдебната система, икономическото министерство, и редица други богати сектори от икономиката се възползва охотно от безплатните услуги на националната служба за охрана, а личният му министър Владислав Горанов спокойно разписва този излишен харчелък.

 

 

 

Достлука между Борисов и Пеевски работи перфектно на принципа „гарван гарвану око не вади„.

 

 

 

Надигащата се завист от трудолюбието на Омбудсмана на републиката Мая Манолова, предизвика подъл удар от страна на властта и затова бе отнета колата и шофьора на обществения защитник.

 

 

 

Истинският проблем не е в „скъпо платената таксиметрова услуга“ както каза финансовият министър, а в това, че Манолова изобщо няма автомобил и шофьор, както няма и такова перо в бюджета, за да може нормално да върши служебните си задължения, и без да ползва услугите на службата за охрана.

 

 

 

Така на практика се ощетява бюджета на Омбудсмана, защото няма отделени средства нито за полупка на автомобил, нито за допълнителна работа заплата на шофьор.

 

 

 

Справедливите каузи, които защитава и нарастващия рейтинг на Манолова са вбесили Цветан Цветанов, който е в основата на този селски тарикатлък.

 

 

 

Корпулентния бизнесмен Пеевски, не е обсъждан от медиите, нито официално се поставя въпроса за разходите на държавата по неговата охрана и придвижване.

 

 

 

 

Както е известно, той не е натоварен с национално отговорни функции, какъвто е случая с Омбудсмана, но повечето от парите текат в негова посока, а той държи в зависимост и властта на Борисов, точно толкова успешно както и тази на Орешарски.

 

 

 

Днес никой в парламента не е склонен да защити кюстендилското острие от гаврата на властта, тъй като Мая Манолова Манолова още в началото на мандата си изнерви соцлидерката Корнелия Нинова, като се е заела първо с жалба на Мартин Димитров и Петър Славов от Реформаторския блок.

 

Мартин Иванов

Информиран. Нет

loading...
0
Политика

More in Политика

atanasova_bgnes1

Десислава Атанасова: Машините не гарантират честни избори, а и интересът към тях е минимален

юли 10, 2019
румен радев портрет

Радев за отменено машинно гласуване: Не машините са виновни, а ниската ефективност на администрацията

юли 10, 2019
даниzx620y348_3359709

Данаил Кирилов: С тези машини е избран Мадуро във Венецуела, с 1 млн. неистински гласа…

юли 10, 2019
сидеров1539247507-20181011100648-img-4412jpg

Сидеров с първи коментар след отстраняването му: Решението анулира управленската коалиция

юли 10, 2019
LUXOR

Кабинетът одобри сделката за Ф-16. Според Каракачанов ще платим по-малко от 1.2 млрд. долара

юли 10, 2019
ministur_angelkova

Туризмът губи милиони от доктрината на Ангелкова, тя пък го „спасява“ с нови анализи за 500 000 лв.

юли 10, 2019