Политика

Позорно! Пеевски, който не ходи на работа, ползва шофьор и охрана, а Мая Манолова тръгва с влак

Позорно! Пеевски, който не ходи на работа, ползва шофьор и охрана, а Мая Манолова тръгва с влак

 

Цветанов-Пеевски-Горанов

 

 

Неуспелият шеф на ДАНС Делян Славчев Пеевски, който предизвика вълна от протести и доведе до оставката на правителството на Пламен Орешарски и до днес ползва шофьор и обилна охрана от НСО, която всички ние – данъкоплаците плащаме.

 

 

 

Милионера на ДПС, който е натоварен с ангажимента да разпределя порциите в държавата и държи съдебната система, икономическото министерство, и редица други богати сектори от икономиката се възползва охотно от безплатните услуги на националната служба за охрана, а личният му министър Владислав Горанов спокойно разписва този излишен харчелък.

 

 

 

Достлука между Борисов и Пеевски работи перфектно на принципа „гарван гарвану око не вади„.

 

 

 

Надигащата се завист от трудолюбието на Омбудсмана на републиката Мая Манолова, предизвика подъл удар от страна на властта и затова бе отнета колата и шофьора на обществения защитник.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

Истинският проблем не е в „скъпо платената таксиметрова услуга“ както каза финансовият министър, а в това, че Манолова изобщо няма автомобил и шофьор, както няма и такова перо в бюджета, за да може нормално да върши служебните си задължения, и без да ползва услугите на службата за охрана.

 

 

 

Така на практика се ощетява бюджета на Омбудсмана, защото няма отделени средства нито за полупка на автомобил, нито за допълнителна работа заплата на шофьор.

 

 

 

Справедливите каузи, които защитава и нарастващия рейтинг на Манолова са вбесили Цветан Цветанов, който е в основата на този селски тарикатлък.

 

 

 

Корпулентния бизнесмен Пеевски, не е обсъждан от медиите, нито официално се поставя въпроса за разходите на държавата по неговата охрана и придвижване.

 

 

 

 

Както е известно, той не е натоварен с национално отговорни функции, какъвто е случая с Омбудсмана, но повечето от парите текат в негова посока, а той държи в зависимост и властта на Борисов, точно толкова успешно както и тази на Орешарски.

 

 

 

Днес никой в парламента не е склонен да защити кюстендилското острие от гаврата на властта, тъй като Мая Манолова Манолова още в началото на мандата си изнерви соцлидерката Корнелия Нинова, като се е заела първо с жалба на Мартин Димитров и Петър Славов от Реформаторския блок.

 

Мартин Иванов

Информиран. Нет

loading...
0
Политика

More in Политика

горанов2128

Държавата изненадващо поема нов дълг от 400 млн. лева на фона на свръхизлишък от близо 3 милиарда в хазната

юни 20, 2019
768x432 (1)

Тристранката попари БСП за намаляване ДДС на хляба и подкрепи щастието на Горанов

юни 19, 2019
габи2111476235

Габриел: Суперкомпютърът на ЕС ще лекува рак, алцхаймер и други нелечими болести

юни 18, 2019
Ф-16 1

Офертата за F-16 вече е в Министерството на отбраната, цената не се съобщава

юни 17, 2019
big_30_3

Нинова посочи двете причини, заради които оттегли оставката си

юни 17, 2019
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Много е важно България да не остава без политическа опозиция

юни 16, 2019