Политика

Властта се уплаши от протестите! Висшето ръководство на ГЕРБ е заседавало снощи и решило да…

Властта се уплаши от протестите! Висшето ръководство на ГЕРБ е заседавало снощи и решило да…

 

мента1542092568-mendasto

 

 

Среща с президента Румен Радев ще поиска шефката на бюджетната комисия Менда Стоянова днес. Това заяви самата тя пред Нова телевизия.

 

 

 

Целта на разговора е държавният глава „да разбере как стоят нещата“ и за в бъдеще да заема информирана позиция по ситуацията в страната, поясни Стоянова.

 

 

 

 

Двамата с колегата си Владислав Горанов ще го запознаят със замисъла за вдигането на данъците върху старите коли и исканите промени по обезщетенията по застраховката „Гражданска отговорност“.

 

 

 

 
Искането за разговор с президента идва след неговата реч в петък, в която отправи сериозни критики към управляващите. Според Стоянова след тази среща президентът може би ще подкрепи действията на управляващите.

 

 

 

 
Снощи на заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ вицепремиерът Томислав Дончев е бил натоварен днес да разговаря с представителите на Петролната и газова асоциация за цените на горивата.

 

 

 

 

 

„Не знам до какво биха довели тези разговори. Там е важно да има анализ доколко търговците могат да минимализират своите печалби, докато се успокои пазарът на петрол“, поясни Менда Стоянова.

 

 

 

 

 
„Ще поискам среща с президента, защото искам той да разбере нашите аргументи и неговата позиция да бъде наистина информирана и се надявам, че тогава той подкрепи това, което предлагаме, коментира тя. И обясни, че президентът е много сериозна институция с висок рейтинг и трябва да е в детайли за изказванията, които прави. Като му обясним, се надявам да застане на наша страна, въпрос на комуникация, данни и подробности е, коментира Стоянова.

 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ 

Източник: blitz.bg

Политика

More in Политика

тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024
hristo-ivanov-02-1024x701-1

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“

април 21, 2024