ОБЩЕСТВО

ГЕРБ ще паднат от власт, бунтовете продължават, твърди протестиращ, при който Борисов 2 пъти е подавал оставка

ГЕРБ ще паднат от власт, бунтовете продължават, твърди протестиращ, при който Борисов 2 пъти е подавал оставка

CX

В мрежата се появи ново послание на организаторите на протестите в страната. Те са твърдо решени да продължат до капитулацията на властта. Ето за какво иде реч – едно към едно:

БУНТОВЕТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ – ГЕРБ ЩЕ ПАДНАТ ОТ ВЛАСТ, ЯСНО ЗАЯВИ ДНЕС ЕДИН ОТ ОНЕЗИ ЗА КОИТО ЯСНО СЕ ЗНАЕ, ЧЕ Е В ОСНОВАТА НА ДВАТА ПЪТИ КОГАТО БОРИСОВ Е ПОДАВАЛ ОСТАВКА..

 

 

 

 

 

Бесен съм, така е коментирал Калев пред познати свалянето на страницата която той е създал преди осем или девет вече години, а именно „Национален Протест срещу Безобразията в България“.

 

 

Тези наистина се оляха, досега не участвах активно в тези бунтове помагах с логистика или със съвети, но не участвах, но от тази сутрин в 5 часа, когато ме събудиха с новината, че страницата е няма, то аз вече съм го решил.

 

 

Ще участвам докато всички заедно вземем поредната оставка на Герб и най – вече Цветан Цветанов, защото той за тази държава се превърна в голям проблем.

 

 

Който познава лично, човека създал страницата, отдавна е наясно, че е един от хората, които ще минат през всичко, за да постигнат целта си. Цветанов е проблем за България. Борисов е проблем за България, така се коментира навсякъде, но страха е основен мотив да си седят хората в къщи, страхът и гладът.

 

 

Но това ще се промени хората, този път ще издържат по барикадите и Бунтът ще е успешен е споделил Калев пред хората си тази сутрин и е казал, че въпреки че се отказа преди време от нещата да буди и подтиква българите да започнат да правят сами живота си по – добър, като вярват в собствените си сили и възможности, сега се връща, за да даде мощен тласък на Бунта не само в медиите и социалната мрежа, но както се казва и директно на улицата. Бунтът продължава и вече пишете и мен е изпратил съобщение Калев на хората зад страницата, като им е съобщил, че ще има и нови попълнения, които засега не искал да се знае кои са.

 

 

Тези си отиват, но хората този път трябва да сменят всичко, защото ако ще свалим Борисов, за да си дойде пак Борисов, докато другите му се правят на опозиция, то нищо няма да сме постигнали и след две години пак ще сме в същото положение, затова и сега битката трябва да е за ново начало на България и по – добър живот за всички, нещо за което вече се обявиха и повечето бунтовни комитети в цялата страна.

 

 

Припомняме, че повече от десет града вече са заявили събитията си за събота и неделя и че очакваме и другите да си подадат нещата, за да можем да актуализираме списъка.

 

Източник: Национален протест срещу безобразията в България

 

https://www.facebook.com/protestbulgari/

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
Доц._Андрей_Чорбанов_6274957821127726242_2408442630338807554_original

Проф. Андрей Чорбанов: Ваксината срещу коклюш не е за възрастни. Крие риск от тежки нежелани реакции

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
php1gkx09_559x345

България пред епидемия от коклюш: До месец болните ще бъдат най-малко хиляда

април 22, 2024