Политика

Два пъти съм си хвърлял оставката, но сега… цените на горивата падат, но не заради протестите! Доходите растат навсякъде

Два пъти съм си хвърлял оставката, но сега… цените на горивата падат, но не заради протестите! Доходите растат навсякъде

 

big_111

 

 

Бойко Борисов бе гост в „Тази сутрин” по БТВ.

Той говори от Министерския съвет пред Антон Хекимян:

„Не е приятно да чувам „Оставка”. Едно обидно изявление на Валери Симеонов върна хората по улиците. Яд ме е, защото положиха огромни усилия всички министри, толкова срещи се проведоха. Аз се извиних от името на Симеонов, на коалиционен съвет решихме той да се извини. Извинението му е искрено и той има човек с увреждания в семейството.

 

 

 

Пак се извинявам на майките и съжалявам, че се вкарахме като кабинет в тази тема. Оставката на Симеонов обаче стои на дневен ред при Патриотите. В момента ен обсжъдаме оставката на Симеонов. Кабинетът не се крепи на него, а на всеки един от нас.

 

 

 

Аз два пъти съм хвърлял оставка, но в момента.. С 20 стотинки са паднали цените на горивата, но те не зависят от нас, а от пазара. Те ще продължат да падат, но не заради протестите, а заради петрола.”

 

 

 

 

 

„Във всяка една сфера се повишват доходите. С 10 процента вдигаме заплатите в бюджетната сфера. 500 млн.лева даваме на общините, 380 милиона на учителите, 5 милиарда за здравеопазване и 150 милиона за хора с увреждания.

 

 

 

Нинова припознава ли се, че нейните депутати нарекоха хората дебили. Преди две години какво направи БСП с мандата, а сега се крият зад Орешарски. Коя партия подписа за Белене и стоят непохарчени 3 милиона пари?

 

 

 

Коя партия върза електромерите на хората за ТЕЦ Марица – БСП? В кой манад падна КТБ и това струва 3 милиарда и 700 милиона. Съберете трите милиарда и ще станат 7 милиарда загубени пари при БСП. Ако ги разпределим тези пари на хората, колко ще излязат.

 

 

 

След като се вдигат доходите, нямам основание да кажа на Нинова: „Заповядай да управляваш.” Както го казах преди две години.”, каза Борисов.

 

Би ти ви

Политика

More in Политика

горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024
atanas-atanasov

ПП-ДБ официално предложи на ГЕРБ национален мандат с техен премиер, залата посрещна офертата със смях

март 26, 2024
радевbig_1b5a

Служебният кабинет се оказва по-сложен и от ротацията, задава се нова политическа каша

март 25, 2024