Коментари

Представяте ли си Манолова срещу Горанов на следващи избори? Подадоха й топката и тя ще я отиграе

Представяте ли си Манолова срещу Горанов на следващи избори? Подадоха й топката и тя ще я отиграе

мая-манолова
Мая Манолова тощу що започна кампанията си за следващите президентски или парламентарни избори. В закон за бюджета – през преходни и заключителни разпоредби да променяш друг закон само за един автомобил на един човек си е постижение, дори и за такива олимпийци като ГЕРБ. Така коментира Илиан Василев отнетия от омбудсмана автомобил на НСО и инициативата на Манолова да пътува с автобус и влак, където на прави приемни за граждани.

Ето какво написа още Илиан Василев в мрежата:

 

Мая Манолова току що започна кампанията си за следващите президентски или парламентарни избори. Заслужават си – подадоха и топка от глупост и тя разбира се ще я отиграе подходящо.

 

 
Защото всеки път когато тя пътува с влак или автобус или обществен транспорт ще среща хора, ще гради репутация, докато я сравнявате с хранениците на властта, които се возят с охрана и НСО автомобили.

 

 

 

Включително Доган и Пеевски. Не се заблуждавайте – НСО представя коли и без охрана. А тогава когато министри се отказват от охрана, те винаги получават допълнителни бюджети за покупка, поддържка, шофьор и т.н.

 

 
Може би е логично – дългото пребиваване на власт, особено на хора, без особен интелектуален и морален багаж, води до атрофия на базисни човешки и политически реакции. Надебеляват във всяко отношение.

 
Момчето от Свищов, който вече се позиционира като заместник за периода след Борисов, няма откъде да се научи на нормалност. От доста години живее в небесата на властта и си помисли, че всичко което изрече е бисер.
Изрече. Арогантност.

 

 
Нали си представяте Манолова срещу Горанов на следващи избори. Без Борисов тези хора са пътници, без него щяха да си останат в миманса на обществото.

 

 

Но това в закон за бюджета – през преходни и заключителни разпоредби да променящ друг закон само за един автомобил на един човек си е постижение, дори и за такива олимпийци като ГЕРБ.

 
Да повторя НСО трябва да се закрие. Много по евтино е ако се даде допълнително целево възнаграждение за покупка на лични автомобили, които ползват за лични цели, плюс шофьори от гараж, при нужда, не само за един човек.

 

Илиян Василев, фейсбук

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024