Политика

Каракачанов вече не иска да се гърми публично: Ако лъжите по мой адрес продължат, съдът ще гръмне някой клеветник

Каракачанов вече не иска да се гърми публично: Ако лъжите по мой адрес продължат, съдът ще гръмне някой клеветник

 

re

 

Вчера не присъствах на Архангелова задушница, защото бях във Военна болница.

Имам две дискови хернии и вчера те се обостриха. Дископатията е опасно нещо.

 

 

 

Вчера се тиражираха фалшиви новини, че съм бил в прединфарктно състояние, че съм криел съм се от въпроси за акцията в ДАБЧ.

Виждате, че днес съм тук и съм готов да отговарям на всякакви въпроси.

 

 

 

Това каза пред Канал 3 вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

 

 

„Атакуват ме по много причини.

Преди няколко дни пак се тиражираха фалшиви новини. Разбрах, че годеникът на малката ми дъщеря, щял да се занимава с модернизацията на армията. Аз имам само една дъщеря и нямам малка дъщеря.

 

 

Моята дъщеря е щастливо омъжена. Не си нося пистолета, защото нямам намерение да се гърмя, но ако някой прекалява с клеветите за мен, ще го гръмне съдът. Вече съм се задействал по тази тема.

 

 

 

Никой не ми се извини за доносите и лъжите по мой адрес. Тази седмица един политически ренегат разпространи и претопли твърденията на една госпожа, която не спира да пише доноси по мой адрес.

 

 

 

Тази госпожа също се появи в една телевизия и не спря да говори лъжи. Тези атаки обслужват политиката на държавицата Македония, която продължава да мачка българите там“, разкри Каракачанов.

 

 

 

 

„Катя Матева е уволнена защото не е спазвала и изпълнявала законите, а не по политически причини. Тази госпожа е прикрила преписки и е отказвала да даде българско гражданство на наши сънародници с напълно редовни документи. Това може да се докаже много лесно.

 

 

 

 

Не е вярно, че сме проявявали апетити към ДАБЧ. Досега ВМРО е имала двама представители начело на агенцията. Петър Харалмпиев е предложение на ОП и аз съм се съгласил с неговата кандидатура, но той не е член на нито една партия от коалицията. Той е представител на гражданската квота на ОП“, обяви министърът на отбраната.

 

 

 

Всяко едно петно трябва да бъде изтрито. Ще бъда благороден, като заведа дело на тази госпожа, да видим какви доказателства има. В конкретния случай това което излезе по медиите не е фалшива новина, това е кампания, категоричен бе той.

 

 

 

 

Първият, който вдигна шум около Глобалният пак за миграцията на ООН, беше Ангел Джамбазки. Има едно световно движение към Европа, България ще бъде най-голямата мишена, защото е със застаряващо население.  Когато влезе за обсъждане, ние ще изложим нашата позиция, разказа Красимир Каракачанов.

Досега не съм чул само на светия синод да поискат оставката.

 

 

 

 

 

„Циганската вълна има своите корени, тя започна през последните 28 години, когато тези хора разбраха, че имат права, но не разбраха, че имат задължения, заключи той.

 

 

Канал 3

Политика

More in Политика

Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024
big_4cea

Нейнски: Иран постъпва с Израел така, както Русия с Украйна

април 15, 2024