Коментари

Отиде си един негодник, наред е Каракачанов! А след тях – босът на Организираната престъпна група (ОПГ) на „Дондуков“1

Отиде си един негодник, наред е Каракачанов! А след тях – босът на Организираната престъпна група (ОПГ) на „Дондуков“1

en4ev-800
Отиде си негодникът, който се гавреше с майките и болните им деца! Наред е следващият – паспортното вице на ”Пиротска” 5, приватизирал имотите на македонските българи!

А след тях – босът на Организираната престъпна група (ОПГ) на „Дондуков“1!
Утре, събота, от 17.30 часа, всички на митинга на победата – пред Министерския съвет! Докато Народното събрание не гласува оставката му, протестът на майките продължава!

 

Велизар Енчев, фейсбук

 

 

 

OSTAVKA78

 

 

Майките успяха, но по-важното е бащите да успеят.

Емил Попов

 

 

 

 

 

Оставката на бургаския сельо е семпъл опит за традиционното ‘разделяй и владей’.

Исканията на майките, зад които стои и герберски електорат, са изпълнени и те ще трябва да се прибират по домовете, останалите ще ги маргинализират и притиснат по места.

Това е планът, пичове, вие сте!

Георги Дренчев

 

 

 

„Това е първата капка, първата крачка.“ Така лидерът на Единната народна партия и един от организаторите на протестите в Сливен срещу правителството Валентина Василева коментира оставката на вицепремиера Валери Симеонов.

Тя обяви, че въпреки оставката протестите срещу високите цени на горивата и стандарта на живот ще продължат. Тази вечер в Сливен се проведе автошествие, с няколко автомобила на недоволните от системата. Утре и в неделя предстоят нови протести и автошествия.

 

 

 

 

Василева изрази задоволството си от подадената оставка на вицепремиера Симеонов, но коментира, че това не е достатъчно и протестиращите ще настояват за оставка на правителството.

 

 

 

 

 

„Доста сериозен натиск трябваше да окаже обществото, за да се стигне до тук. Естествено ние сме доволни, че нашият глас беше чут, но това за нас е крайно недостатъчно, защото това не означава смяна на системата, и това не означава смяна на начина на управление на държавата“, каза още тя пред БНР.

 

Тази вечер организаторите на протеста в Сливен обявиха, че за неделя са подали заявление в общината за провеждане на автошествие, след което се предвижда затваряне на автомагистрала „Тракия“ и насочване на част от протеста към Ямбол за затваряне на главния път към граничния пункт Лесово.

 

 

Протестите и във Варна продължават и през почивните дни, стана ясно на улицата тази вечер. 

Утре, събота, сборният пункт е Община Варна – 14 часа. Засега плановете са и в неделя стартът да е на същото място и по същото време.

 

 

 

 

Ето как коментира новината един от мъжете, развяващ трибагреник:

„Това са политически игри. Или Бойко Борисов няма да му приеме оставката, или правителството ще го жертва като пешка, което също няма да има ефект. Изходът е един. Оставка на всички в правителството и народен съд за тях.“

 

 

 

 

Хоро на „Орлов мост” се изви след оставката на Валери Симеонов. „Щастливи сме! Показахме, че когато има гражданско общество и има постоянство, нещата могат да се случат. Доказахме, че обществото може да се справи”, коментира една от майките от инициативата „Системата ни убива”, които протестират вече 26 дни с искания за оставката на вицепремиера, съобщава bTV.

 

 

 

 

Майките обаче се заканиха, че ще продължат с протестите, докато парламентът не гласува окончателно оставката на Симеонов. Това е първата спечелена битка, но войната продължава”, каза една от организаторките на протеста Вера Иванова. Имаше и много скандирания: „Победа“! „Тази оставка трябва да се гласува в Народното събрание, продължаваме с протестите, докато не бъде гласувана”, заяви тя. По думите ѝ палатковият лагер пред Народното събрание остава до гласуването на реформите, които искат майките за хората с увреждания.

 

 

 

Петел, Фрог нюз, Афера, Фейсбук

 

 

 

 

 

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024