ИНЦИДЕНТИ

Полицаи разбили погрешка домовете на баби при днешната спецакция срещу наркодилъри

Полицаи разбили погрешка домовете на баби при днешната спецакция срещу наркодилъри

 

big_noviiini

 

 

 

Така се получава когато дадеш власт в ръцете на отрепки !! Сложили качулките и тероризират нормалните хора…  чупят, бият и безчинстват !! Не се притеснявайте другари милиционери, ще се намери още някой „бай Петко от Лясковец“ ама тоя път ще ви посрещне с гранати !! Защо редовно ви палят автомобилите и домовете ?! Ами отговорете си сами на този въпрос…. и не си мислете, че сте недосегаеми и безсмъртни, това, че сте самозабравили ще ви изиграе лоша шега !!

 

 

 

 

 

 

По време на проведената днес акция срещу група за наркоразпространение са разбити апартаменти на две възрастни жени, признаха днес на пресконференция от МВР.

 

 

 

Зам. – главният секретар на МВР Георги Арабаджиев заяви, че по случая е започната вътрешна проверка. И обясни, че веднага е била изпратена група, която да отстрани нанесените вреди, а „пострадалите лица са проявили разбиране и са съдействали на органите на реда“.

 

 

Тези обяснения на властта обаче разгневиха мрежите… и повечето коментари са доста остри и с искане за оставка и поемане на отговорност.

 

 

 

И най-мрачните прогнози за полицейщина се оказаха верни!!! МВР освен, че е пряка отговорност на Цветанов е и любимият ресор на Борисов!!! Тоест, всичко важно случващо се в тази институция не става, без личното одобрение на Борисов!!! Следователно и отговорността за тези фрапиращи нарушения в МВР, е главно на Борисов и Цветанов!!!! А единственият ход в една демократична страна след подобни разкрития е – оттеглянето на Борисов и Цветанов от политиката!!! „Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка, Оставка “!!!

 

 

 

Ще бъдат създадени на местно ниво комисии с цел по-доброто осигуряване на обществения ред и сигурност, съобщи на брифинг министърът на вътрешните работи Младен Маринов след заседанието на Националния съвет за превенция на престъпността.

 

 

Целта е да се засили на местно ниво координацията между институциите, за да има по-голяма превенция на определени места, обясни министър Младенов, предаде репортер на Novini.bg.

 

 

Красимир Каракачанов заяви, че се подготвят законодателни промени, които целят хората, които не са платилите глобите си, да полагат обществено полезен труд.

 

 

 

Вицепремиерът коментира също така и новината, че в багажа на Ангел Джамбазки е открит пистолет на Летище София. Той заяви, че Джамбазки просто е забравил законно притежаваното оръжие в сака си.

 

Новини БГ, Петел

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024