Политика

Тази година коледните добавки на депутати и министри ще надхвърлят 10 000 лева

Тази година коледните добавки на депутати и министри ще надхвърлят 10 000 лева

 

парламент

 

Според източници от парламента, тази година за коледните празници, депутатите вече негласно са се разбрали да си гласуват по една 13 заплата и плюс коледните добавки за всеки депутат от партийните им централи от така наречената партийна субсидия, коледните добавки на един депутат ще надхвърлят 10 000 лева!

 

 

 

На фона на мизерията и голямото чудене от страна на Владислав Горанов и финансовото му министерство дали да отпуснат на пенсионерите за коледа поредното подаяние от 40 лева.

 

 

 

Новината изглежда шокиращо, но не ни учудва, защото все още помним думите на бившата председателка на парламента и настояща министърка на правосъдието в България Цецка Цачева, по повод това какви са хората в Парламента, припомняме:

 

„Те депутатите, не са като другите хора и имат нужди…“

 

 

 

Искаме също така да попитаме депутатите и министрите в министерствата не се ли чувстват малко нагли на фона на това, че в България фалират болници, няма пътища, всичко се руши, и на много от ремонтите трябва да се правят ремонти, както и на контрола да се прави контрол.

 

 

 

 

Не е ли малко прекалено да получат по 10 000 лева за Коледа за, да си живуркат някъде по островите, докато в България хора се самозапалват от отчаяние и бедност?

 

 

 

Отдавна сме наясно, че депутат и министър съвест нямат, но мислим да им припомняме всеки ден, че те няма да са вечни на тези постове…

 

източник

 

Бел. ред. Бихме добавили, че в тези космически бонуси не са калкулирани дежурните кражби и комисиони от „работата“ на министри и депутати… Така че сумата може да излезе доста по-висока

Политика

More in Политика

главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024
big_4cea

Нейнски: Иран постъпва с Израел така, както Русия с Украйна

април 15, 2024
запрянов

Военният Запрянов: Oт стратегически интерес за България e Украйна да победи, Русия е заплаха за нашата сигурност

април 15, 2024
левон

Хампарцумян: Войните стимулират технологичното развитие и по-бързия индустриален растеж

април 15, 2024